Με ρεκόρ πενταετίας ξεκινάει η γιορτή στο Ηράκλειο

by admin
4 views

 

Οι ανανεωμένοι αγώνες Run Greece ξεκινούν την Κυριακή (7/4) από το Ηράκλειο της Κρήτης. Σε μια πόλη με μεγάλο αθλητικό υπόβαθρο και μεγάλη επιτυχία στη διεξαγωγή του αγώνα Run Greece από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα.

Οι διοργανωτές κατάφεραν φέτος να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και να συγκεντρώσουν κοντά 3.500 εγγραφές. Δρομείς όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων θα δώσουν το παρών στη διοργάνωση για να συμμετάσχουν σε μια γιορτή για τον αθλητισμό. Η Ομοσπονδία μπήκε φέτος σε νέα εποχή, με καινούργιες πόλεις, ανανεωμένη εικόνα και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη πνοή στους αγώνες.

Οι εγγραφές για τον αγώνα συνεχίζονται και το Σάββατο (6/4) στη θύρα 1 του Παγκρήτιου Σταδίου μέχρι τις 20:00.

Τον αγώνα “RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ” (5χλμ – 10χλμ και παιδικός αγώνας 1.100μ), διοργανώνουν, ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικούς χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και τα Super Market Χαλκιαδάκης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον ευρύτερο χώρο του Παγκρήτιου σταδίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην οδό Σπύρου Μουστακλή.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το νέο μετάλλιο της σειράς αγώνων Run Greece.

Την Κυριακή 7 Απριλίου από 07:30 – 14:00 θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων το παραλιακό μέτωπο από το Γιόφυρο μέχρι την πλατεία 18 Άγγλων.

Το πρόγραμμα

10.00: 10χλμ
11.30: 1.100μ. Παιδικός αγώνας
11.45: 5 χλμ.

Εξάλλου, το Σάββατο 6 Απριλίου ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Galaxy η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την συνδιοργάνωση και υποστήριξη τη Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την “Γιορτή του Στίβου της Κρήτης”.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλητές, οι προπονητές και τα σωματεία του στίβου της Κρήτης που κέρδισαν 1η – 3η θέση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2023.//

 

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ