Μετά το τέλος της σεζόν θα παρθεί η απόφαση της Φενέρμπαχτσε

by admin
3 views

 

Πάνω από 25.000 μέλη της τουρκικής ομάδας, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, έδωσαν το “παρών” κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το ενδεχόμενο αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα, μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ και την επίθεση των οπαδών της ομάδας της Τραπεζούντας.

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, που αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τόνισε πως η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα ή παραμονή, θα οριστικοποιηθεί σε νέα Γ.Σ. μετά το τέλος της σεζόν.

«Ενώ η μάχη μας για πρωτάθλημα συνεχίζεται, ας συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να τα παρατήσουμε. Ας παίξουμε τα υπόλοιπα ματς με τους νέους μας. Ας αξιολογήσουμε την κατάσταση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν.

Η άποψη ότι δεν πρέπει να αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα έχει γίνει κυρίαρχη. Δεν σκεφτόμαστε να ‘παγώσουμε’ τις αθλητικές δραστηριότητες, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο.

Όσα ζήσαμε στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσα έγιναν μετά τον αγώνα έγιναν οργανωμένα και προγραμματισμένα. Η αστυνομία δεν μπορούσε να παράσχει την απαραίτητη ασφάλεια σε έναν αγώνα που ήταν βέβαιο ότι θα ήταν τεταμένος. Σήμερα βρισκόμαστε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έχει λάβει πολύ καλύτερα μέτρα ασφαλείας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κοτς.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ