Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης έψαχνε… κρυμμένους θησαυρούς – Ανάρπαστοι οι ανιχνευτές χρυσού

by onvolos
5 views

Όλα τα σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 31χρονος Μπάμπης βρέθηκε μαζί τον 50χρονο κρεοπώλη, το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, που οδήγησε τελικά στην εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι.
Ο Μπάμπης έψαχνε… κρυμμένους θησαυρούς

Μία ημέρα πριν την εξαφάνιση, ο Μπάμπης αναζητούσε στο Διαδίκτυο από το κινητό του τηλέφωνο «πώς βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς, τι σημάδια βλέπουμε», ενώ υπήρχε διαδικτυακή παρουσία του σε site όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

O ερευνητής Γιώργος Πολατίδης, ο οποίος πουλάει ανιχνευτές, μίλησε στο Live News και εξήγησε ότι οι πωλήσεις για συσκευές ανίχνευσης μετάλλων και χρυσού κάνουν θραύση το τελευταίο διάστημα.

Οι τιμές, το ύψος και η χρησιμότητα του κάθε ανιχνευτή – «Πουλήσαμε 12 μηχανήματα στο Μεσολόγγι τον τελευταίο χρόνο»

«Έχουμε πουλήσει τον τελευταίο χρόνο 12 μηχανήματα στο Μεσολόγγι. Έχουμε μηχανήματα που ξεκινούν από 200 ευρώ έως 15.000 ευρώ. Αυτά που στείλαμε στο Μεσολόγγι, το πιο ακριβό ήταν 1.300 ευρώ. Δίνοντας πολλά λεφτά για τους ανιχνευτές, δεν σημαίνει πως παίρνει και το καλύτερο. Αυτοί που δεν γνωρίζουν (από αυτά) θα πάρουν αυτό των 15.000 ευρώ. Εγώ θα έδινα το πολύ έως 1.300 ευρώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που ξέρω πως ζητούσε κάποιος από το Μεσολόγγι ήταν ένα μηχάνημα που να φτάνει έως 2.5 μέτρα βάθος. Όταν ζητάνε για μεγάλα βάθη ασχολούνται και με αρχαία. Για χρυσό παίρνουν μέχρι 1.5 μέτρο. Μου είχε ζητήσει κάποιος ένα τέτοιο μηχάνημα αλλά δεν γνωρίζω εάν ήταν από αυτήν την παρέα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ