Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό, θα τα δώσουμε όλα» (video)

by admin
7 views

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για τα συναισθήματα: «Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μας. Πραγματικά υποφέραμε, δεχθήκαμε ένα γκολ, το γκολ της ισοφάρισης κι από εκεί και πέρα υποφέραμε πάρα πολύ. Έπρεπε όμως, να αντέξουμε και τα καταφέραμε. Η ανταμοιβή μας ήρθε στο τέλος. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα».

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού που άντεξε στην πίεση: «Πραγματικά κυνηγήσαμε, προσπαθήσαμε πολύ. Ήταν δύσκολο γιατί δεχθήκανε γκολ μόλις στο 11′ και ξέραμε ότι η συνέχεια δεν θα ήταν καθόλου εύκολη. Μας πίεσαν αρκετά, όμως όποτε είχαμε τις ευκαιρίες προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, όμως ακόμα και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με την κεφαλιά προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς το καταφέραμε με δύο πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Έπρεπε να αντέξουμε, να συνεχίσουμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα. Πρώτα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε οπωσδήποτε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν αισθάνεται δικαίωση που έκανε βασικό τερματοφύλακα τον Τζολάκη: «Δεν συνηθίζεται να αλλάζει ο τερματοφύλακας. Όμως σε πολλές ομάδες που έχω προπονήσει έχω πάρει αυτή την απόφαση. Είναι αποφάσεις που παίρνεις όταν πρέπει να διαλέξεις, γιατί όταν βλέπεις ότι ένας τερματοφύλακας πηγαίνει πολύ καλά, προπονείται πολύ καλά, τον αντιμετωπίζεις σαν έναν άλλον παίκτη. Ο Τζολάκης πραγματικά τα πηγαίνει πολύ καλά. Ελπίζουμε να συνεχίσει να μας προσφέρει. Όπως κι ο Πασχαλάκης πρέπει να συνεχίσει να προπονείται καλά, γιατί κι οι δύο έχουν να μας δώσουν πράγματα».

Για το τι δεν δούλεψε καλά στο πρώτο μέρος και άλλαξε τον σχηματισμό με τον Ιμπόρα: «Αυτό που ήθελα ήταν να πιέσουμε περισσότερο ψηλά την άμυνα, να αμυνθούμε λίγο πιο ψηλά. Μπορεί να φαίνεται περίεργο γιατί βγάλαμε έναν επιθετικό και βάλαμε ένα αμυντικό κι ίσως κάποιος να νόμιζε ότι θέλαμε να κατέβουμε λίγο πίσω, να κλειστούμε ίσως. Όμως θέλαμε να ανεβάσουμε την επίθεσή μας και αυτό μας βοήθησε πολύ να πάρουμε καλύτερες θέσεις και να πιέσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο».

Για τα 2 ματς μέχρι τον τελικό: «Μίας και έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, θέλουμε να πάμε στον τελικό. Με όλο τον σεβασμό στην Άστον Βίλα ξέρουμε πως είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι δύο ματς και μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Όμως εμείς θα πάμε για όλα, να τα δώσουμε όλα με όλες μας τις δυνάμεις κι ελπίζουμε να πάμε στον τελικό».//ΓΡ.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ