Λίμνη Κόμο: Χρέωσαν τουρίστα 2 ευρώ παραπάνω για να κόψουν ένα τοστ στη μέση

by admin
7 views

Πολλές φορές ακούμε για υπερβολικές χρεώσεις σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία το πήγαν πολλά βήματα παραπέρα χρεώνοντας το κόψιμο ενός τοστ στη μέση.

Το παράπονο πελάτη σε μπαρ στη λίμνη Κόμο έχει ήδη γίνει viral στα social media έχοντας μάλιστα δημοσιοποιήσει και την απόδειξη του μαγαζιού όπου φαίνεται η χρέωση 2 ευρώ για το κόψιμο στη μέση του τοστ που παρήγγειλε.

Την καταγγελία έκανε ένας τουρίστας σε ένα μπαρ στο Gera Lario, μια μικρή πόλη χιλίων κατοίκων στη λίμνη Κόμο, ο οποίος στις 20 Ιουνίου βρέθηκε στο μαγαζί και παρήγγειλε ένα τοστ, μια κόκα κόλα, ανθρακούχο νερό και έναν καφέ. Κλήθηκε να πληρώσει 15,70 ευρώ, τα δύο εκ των οποίων μόνο για να του κόψουν το τοστ στη μέση. Σοκαρισμένος από την ιστορία, αποφάσισε να φωτογραφίσει την απόδειξη και να την μοιραστεί στην εφαρμογή του TripAdvisor για να κάνει μια αρνητική κριτική. Επιπλέον, στο σχόλιό του, ο πελάτης επισημαίνει ότι κανονικά «το τοστ σερβίρεται ήδη κομμένο στα δύο». Επειδή όμως «ήταν δύο άτομα και ζήτησαν τοστ σε τραπέζι για δύο, τότε προστέθηκε το επιπλέον κόστος».

Από την πλευρά του, αναφέρει το Fanpage , ο εργαζόμενος στο μπαρ προσπάθησε να δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος υποστηρίζοντας ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και μια επιπλέον χαρτοπετσέτα για να σερβίρει τις δύο πλευρές του τοστ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά η διαμάχη για τις τιμές στη λίμνη Κόμο. Τον Ιούνιο, η απόδειξη που δημοσίευσε ένας ποδηλάτης που είχε κληθεί να πληρώνει 16 ευρώ για δύο μόνο μπουκάλια νερό είχε προκαλέσει πολλές επικρίσεις, ενώ τον Μάρτιο ένας άλλος τουρίστας είχε ξοδέψει 20 για έναν διπλό καφέ και ένα μπουκάλι νερό.
Με πληροφορίες από open.online

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ