18 Αύγουστος, 2019 21:08

Breaking News

Κ. Μητσοτάκης: Εμπιστευτείτε τη ΝΔ για τη μεγάλη αλλαγή

Κ. Μητσοτάκης: Εμπιστευτείτε τη ΝΔ για τη μεγάλη αλλαγή

«Σε αυτές τις εκλογές δεν μπορεί να πάει καμία ψήφος χαμένη. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες ή με τη ΝΔ του αύριο, ή με την αλήθεια ή με το ψέμα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι, και σημείωσε ότι στις εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν και οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έκανε δήλωση στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Οι πολίτες θα απαντήσουν στον φόβο και την ανασφάλεια»

Όπως τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, καθώς στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα απαντήσουν στον φόβο, στην ανασφάλεια, στη συμφωνία των Πρεσπών».

«Σε τέσσερις μέρες θα τελειώσει η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε και τόνισε πως με την ψήφο τους οι πολίτες ψηφίζουν «αξιοπρέπεια, αλήθεια, αλλαγή, ελπίδα, και πάμε την Ελλάδα μπροστά».

«Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έδωσε πολύ λίγα, πολύ αργά». «Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής και ότι στοχεύει στην ανάπτυξη και σε νέες θέσεις εργασίας.

Αυτοί που είναι άριστοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο πρότυπο σχολείο στο Περιστέρι, είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών.

«Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο, να μη ζουν οι καταστηματάρχες με το φόβο ότι θα τους σπάσουν πάλι τις βιτρίνες. Δεν μπορεί οι φοιτητές να έρχονται αντιμέτωποι με βαποράκια και μπαχαλάκηδες», τόνισε και επανέλαβε ότι θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.

«Δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται, όλοι πληγωθήκαμε με τις κόκκινες μπογιές στη Βουλή. Δεν μπορεί να ασχολείται όλη η κυβέρνηση με το πως θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας, ένας τρομοκράτης που δεν έχει μετανιώσει», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η ΝΔ είναι ενωμένη και ανανεωμένη, απευθύνεται σε όλους και ενώνει όλους τους Έλληνες, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης Υπογράμμισε ότι αγκαλιάζει ακόμη και όσους δεν την ψηφίζουν. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είπε, και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη δημοκρατία και τον αυταρχισμό».

Κλείνοντας την ομιλία του, ζήτησε καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές, και είπε πως το Περιστέρι έδειξε τον δρόμο.

Δήλωση Κ. Καραμανλή

«Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στη γειτονιά μας. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει», δήλωσε προσερχόμενος στη συγκέντρωση ο Κώστας Καραμανλής.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Related posts