18 Σεπτέμβριος, 2019 05:09

Breaking News

Κύπρος: Ομολόγησε κι άλλους φόνους ο 35χρονος (video)

Κύπρος: Ομολόγησε κι άλλους φόνους ο 35χρονος (video)

Ο 35χρονος serial Killer, ομολόγησε τη δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία, αλλά και έναν διπλό φόνο, με θύμα μητέρα από τη Ρουμανία και την ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος, ανακρινόμενος, φέρεται να ομολόγησε για άλλους φόνους.

Σε ό,τι αφορά τη μία υπόθεση, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε. Υπέδειξε δε στην αστυνομία το σημείο, όπου εγκατέλειψε τη σορό της, και συγκεκριμένα ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου και εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη νέα υπόθεση, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε διπλό φόνο, σκοτώνοντας μία μητέρα από τη Ρουμανία και την ανήλικη κόρη της.

Τη διάπραξη του φόνου της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα, φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς που τελεί υπό κράτηση.

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αρχές για την εξιχνίαση τυχόν και άλλων δολοφονιών που διέπραξε ο 35χρονος που έχει ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δυο γυναικών. Οι έρευνες τώρα εστιάζονται στην ανεύρεση της 6χρονης, της οποίας η σορός δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, καθώς και για την υπόθεση 29χρονης, επίσης υπηκοότητας Φιλιππίνων, που αγνοείται από τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για να υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτησή του.

Μέχρι στιγμής έχει παραδεχτεί ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες ενώ εξακολουθεί να μην είναι συνεργάσιμος και να προκαλεί υποψίες ότι παραπλανεί, σχετικά με την εξάχρονη κόρη ενός από τα θύματα του. Οι έρευνες για τη σορό του κοριτσιού, αναμένεται να συνεχιστούν αύριο.

Ο κατηγορούμενος Λοχαγός δεν δίνει εξηγήσεις σχετικά με την άλλη αγνοούμενη αλλοδαπή για την οποία παραδέχθηκε ότι την γνώριζε, αφού μάλιστα στα ηλεκτρονικά αρχεία του βρέθηκαν φωτογραφίες από την άδεια διαμονής της.

Στην ανάκριση ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα χωρίς δικηγόρο, ο οποίος αποσύρθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να χαράξει γραμμή υπεράσπισης, όσο ο 35χρονος ψεύδεται.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ανταπόκριση: Μανώλης Καλατζής

www.ert.gr

Related posts