19 Σεπτέμβριος, 2019 18:09

Breaking News

Κύπρος: Αρνείται να συνεργαστεί ο 35χρονος Λοχαγός- Έρευνες για δυο σορούς (video)

Κύπρος: Αρνείται να συνεργαστεί ο 35χρονος Λοχαγός- Έρευνες για δυο σορούς (video)

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αρχές για την εξιχνίαση τυχόν και άλλων δολοφονιών που διέπραξε ο 35χρονος που έχει ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δυο γυναικών. Οι έρευνες τώρα εστιάζονται στην ανεύρεση της 6χρονης, της οποίας η σορός δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, καθώς και για νέα υπόθεση 29χρονης, επίσης υπηκοότητας Φιλιππίνων, που αγνοείται από τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για να υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτησή του.

Μέχρι στιγμής έχει παραδεχτεί ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες ενώ εξακολουθεί να μην είναι συνεργάσιμος και να προκαλεί υποψίες ότι παραπλανεί, σχετικά με την εξάχρονη κόρη ενός από τα θύματα του. Οι έρευνες για τη σορό του κοριτσιού, αναμένεται να συνεχιστούν αύριο.

Ο κατηγορούμενος Λοχαγός δεν δίνει εξηγήσεις σχετικά με την άλλη αγνοούμενη αλλοδαπή για την οποία παραδέχθηκε ότι την γνώριζε, αφού μάλιστα στα ηλεκτρονικά αρχεία του βρέθηκαν φωτογραφίες από την άδεια διαμονής της.

Στην ανάκριση ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα χωρίς δικηγόρο, ο οποίος αποσύρθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να χαράξει γραμμή υπεράσπισης, όσο ο 35χρονος ψεύδεται.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ανταπόκριση: Μανώλης Καλατζής

www.ert.gr

Related posts