Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το τουρνουά “Ακρόπολις”!

by admin
8 views

 

Στην διάθεση του κόσμου τέθηκαν σήμερα (18/07) τα εισιτήρια για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής μας με αντίπαλους την Σερβία και την Ιταλία, στο πλαίσιο του τουρνουά “Ακρόπολις”.

Τα δύο τελευταία φιλικά πριν το Παγκόσμιο κύπελλο θα δώσει η “γαλανόλευκη” στο
Acropolis Tournament“. Πρώτο κατά σειρά παιχνίδι είναι αυτό με αντίπαλο τους Σέρβους στις 8 Αυγούστου ενώ η πρόβα “τζενεράλε” θα είναι με αντίπαλο την Ιταλία στις 10 Αυγούστου.

Με σχετική ανακοίνωση η ΕΟΚ ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο για τα διαθέσιμα εισιτήρια. Οι τιμές τους θα είναι από 10 ως 100 ευρώ, ενώ υπάρχει και προνομιακό πακέτο των τριών αγώνων από 20 ως 200 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ιστορικό τουρνουά Aegean Acropolis, που έχει γίνει θεσμός και φτάνει στην 32η χρονιά του, θα αποτελέσει και φέτος το ιδανικό ξεπροβόδισμα στην Εθνική Ανδρών πριν από το ένα μεγάλο ραντεβού.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα δώσει τα δύο τελευταία εν Ελλάδι φιλικά παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ απέναντι σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες πριν το μεγάλο ταξίδι στην Ασία με τελικό προορισμό τη Μανίλα και το Παγκόσμιο Κύπελλο (25 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου). Στις 8 Αυγούστου η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σερβία και στις 10 Αυγούστου την Ιταλία, ενώ ενδιάμεσα-στις 9 Αυγούστου-θα διεξαχθεί η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των δύο φιλοξενούμενων ξένων εθνικών συγκροτημάτων.

Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και τιμώνται από 10 ως 100 ευρώ, ενώ η είσοδος σε παιδιά ως 5 ετών είναι δωρεάν. Επίσης, διατίθεται και πακέτο εισιτηρίων που περιλαμβάνει και τους τρεις αγώνες σε προνομιακή τιμή, από 20 ως 200 ευρώ. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμες και θέσεις Golden Court για κάθε αγώνα στην τιμή των 150 ευρώ, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν e-mail στο [email protected].

Κλείστε κι εσείς τη θέση σας δίπλα στην Εθνική ομάδα, η οποία χρειάζεται το χειροκρότημα και την υποστήριξή σας πριν τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της.

*Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό, στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Σλοβενία, όπου και θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης για τη μεγάλη προσφορά του».//ΜΛ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ