Κοτάρσκι: «Δεν έχουμε χρόνο να πανηγυρίσουμε, δύο νίκες ακόμα για το πρωτάθλημα»

by admin
0 views

Οι δηλώσεις του Ντομινίκ Κοτάρκσι:

«Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο κάναμε όλα αυτά που είχαμε συζητήσει, όλα αυτά που είδαμε στην ανάλυση τα βγάλαμε στο παιχνίδι. Δε χρειάστηκε εγώ να επέμβω πολύ στο παιχνίδι καθοδηγώντας τους παίκτες μου φωνάζοντας τους είναι ένα δείγμα ότι παίξαμε καλά σήμερα και πρέπει να τους συγχαρώ πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη».

Είπε ακόμα: «Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το πάθος, με τα συναισθήματα και αυτά ήταν πολύ έντονα στα δύο τελευταία παιχνίδια. 

Το απολαύσαμε και ελπίζω να το απόλαυσε και το κοινό που βρέθηκε στην Τούμπα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να πανηγυρίσουμε γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε όλοι στην καλύτερη κατάσταση για να πάρουμε τη νίκη».

Καταλήγοντας, είπε: «Για μένα η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα. Όλο αυτό είναι μέρος του πλάνου που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο και είναι χαρακτηριστικό του πλάνου που έχουμε ως ομάδα. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι για να τα κερδίσουμε και τα δύο».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ