Κλειστό μέχρι τις αρχές του 2024 το “Anfield Road Stand”

by admin
8 views

 

Σημαντική καθυστέρηση θα υπάρξει στην ολοκλήρωση των έργων για την επέκταση του “Άνφιλντ”, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Λίβερπουλ, ο οποίος ενημέρωσε πως το πάνω κεντρικό διάζωμα του γηπέδου θα ανοίξει από το νέο έτος.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσαν οι “κόκκινοι” στην οποία ο Μπίλι Χόγκαν ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας σχετικά με την επέκταση της θρυλικής έδρας. Τα νέα βέβαια δεν ήταν ευχάριστα, καθώς πρόκειται για πισωγύρισμα στα έργα τα οποία δεν θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές του 2024, επομένως η εξέδρα θα παραμείνει κλειστή.

Το σχέδιο της Λίβερπουλ την ήθελε να παίζει το πρώτο της εντός έδρας ματς της σεζόν στο μεγαλύτερο “Άνφιλντ”, όμως αυτό δεν συνέβη και δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα, αφού προέκυψαν προβλήματα. Το κύριο θέμα όμως, είναι πως η κατασκευάστρια εταιρεία του έργου, “Buckingham Group” έθεσε εαυτόν σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, επομένως η συνέχεια του έργου κατέστη αδύνατη.

Ο CEO της ομάδας του Μερσεϊσάιντ δήλωσε αρκετά απογοητευμένος που έπρεπε να μεταφέρει τα νέα αυτά και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς που επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή. Πολλοί φίλοι της ομάδας είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια για το πάνω διάζωμα του γηπέδου για το εντός έδρας παιχνίδι με την Έβερτον και κάποια ακόμα εντός έδρας ματς και τώρα αυτό το θέμα πρέπει να διευθετηθεί, αφού δεν θα δώσουν το παρών.//ΓΑ.Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ