21 Ιούλιος, 2019 23:07

Breaking News

Καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την αστυνομία

Καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την αστυνομία

Εκατοντάδες κιλά κάθε είδους ναρκωτικών ουσιών κατέστρεψε σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας στο πλαίσιο της μάχης κατά των ναρκωτικών. Ειδικότερα στην υψικάμινο του εργοστασίου της Χαλυβουργίας κατέληξαν σήμερα το πρωί 116 κιλά ναρκωτικά κατασχεμένες ναρκωτικές ουσίες, που βρισκόταν στην αποθήκη της Δίωξης Ναρκωτικών το τελευταίο διάστημα. Η μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο, με αυτοκίνητο και στη συνέχεια, παρουσία του εισαγγελέα υπηρεσίας, κάηκαν στον κλίβανο του εργοστασίου.

Ειδικότερα καταστράφηκαν εκατό δεκαέξι (116) κιλά και τριακόσια έξι (306) γρ. διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, δεκαεννέα (19) δενδρύλλια κάνναβης και χίλια διακόσια εξήντα τέσσερα (1.264) δισκία, που είχαν κατασχεθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μέτρα αστυνόμευσης ενόψει Πάσχα

Σε ανακοίνωσή του ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας κ. Καραϊσκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κατά την περίοδο των Εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, εφαρμόζεται Ειδικό Σχέδιο Τροχονομικής Αστυνόμευσης,  που περιλαμβάνει τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων τροχαίας.

«Σε αυτό το πλαίσιο, ενισχύουμε καθημερινά την εμφανή αστυνομική παρουσία, τόσο στο κέντρο της πόλης του Βόλου όσο και σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής ευθύνης μας.

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση ομαλών συνθηκών κυκλοφορίας,  η διευκόλυνση των οδηγών, η άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος και βέβαια, πρωτίστως, η αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

 

Παράλληλα, από τις Υπηρεσίες μας, πέραν από τις δράσεις της εμφανούς αστυνόμευσης, εκδηλώνονται ειδικές αστυνομικές δράσεις και διενεργούνται συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι, τόσο στον τομέα της γενικής αστυνόμευσης όσο και στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας»


Ο κ. Καραϊσκος εφιστά την προσοχή στους οδηγούς να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, να μην έχουν καταναλώσει αλκοόλ, να είναι ήρεμοι, τα παιδιά να βρίσκονται σε ειδικά καθίσματα, όλοι να φοράνε ζώνες ασφαλείας, να τηρούν τα όρια ταχύτητας, να μην πραγματοποιούν αντικανονικά προσπεράσματα, να τηρούν την προτεραιότητα, να μην ξεκινούν να ταξιδέψουν εάν νιώθουν κουρασμένοι και οι δικυκλιστές να φοράνε πάντα κράνος.

Εάν τηρηθούν τα παραπάνω μέτρα σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, ενώ επισήμανε πως πολλές φορές παρατηρεί οδηγοί που αντιλαμβάνονται αστυνομική παρουσία στο δρόμο «παίζουν τα φώτα» στον οδηγό του άλλου ρεύματος, κάτι που είναι παράνομο, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη, κάτι που δεν το κάνουν γενικότερα.

Τέλος εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και τονίζει ότι οι αστυνομικοί και αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται δίπλα στους Πολίτες, όπου ανακύπτουν προβλήματα, για την άμεση αντιμετώπισή τους. Ώστε και την περίοδο των Εορτών, ο Βόλος και η Μαγνησία να είναι ασφαλείς, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους.

www.ert.gr

Related posts