17 Σεπτέμβριος, 2019 12:09

Breaking News

Κανονικά υδροδοτούνται πλέον Ν. Ιωνία και Αγριά

Κανονικά υδροδοτούνται πλέον Ν. Ιωνία και Αγριά

Αποκαταστάθηκαν σήμερα οι βλάβες στους αγωγούς ύδρευσης που προκάλεσαν διακοπή υδροδότησης στη Ν. Ιωνία και στην Αγριά από την Κυριακή των Βαίων. Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό  στη Νέα Ιωνία, ο αγωγός που υπέστη βλάβη θα αποκατασταθεί οριστικά αύριο. Η βλάβη εντοπίζεται σε βάθος 4,5 μέτρων, σε σημείο πάνω από τον περιφερειακό και προς την οδό Φυτόκου στα ΚΕΓΕ.

Η περιοχή, ωστόσο, υδροδοτείται κανονικά από την πρώτη ημέρα της βλάβης μέσω παράλληλου αγωγού, αν και εκεί παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα, που, σταδιακά αποκαταστάθηκαν.

Να σημειωθεί ότι ο αγωγός της ΔΕΥΑΜΒ σε εκείνη την περιοχή είναι σχετικά καινούργιος, κατασκευασμένος από υλικό PVC και σύμφωνα με πληροφορίες το σπάσιμο έχει γίνει από την κάτω πλευρά του.

Όσον αφορά στην Αγριά, που και εκεί επίσης σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης, που μάλιστα ταλαιπώρησαν την περιοχή για δύο τουλάχιστον ημέρες –από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι τη Μ. Δευτέρα – η υδροδότηση αποκαταστάθηκε οριστικά. Η ζημιά εντοπίζεται στην περιοχή του Lidl  κάτω από το κοιμητήριο, σε σημείο όπου βρίσκονται οι μειωτές.

www.ert.gr

Related posts