19 Ιούλιος, 2019 09:07

Breaking News

Καθυστερεί να τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή «Volos Shopping»

Καθυστερεί  να τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή «Volos Shopping»

Καθυστέρησε χαρακτηριστικά η λειτουργία της εφαρμογής που σχεδιάστηκε για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με τον τίτλο «Volos shopping», καθώς οι έμποροι δεν έχουν αποστείλει ακόμη τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν, αν και έχουν ήδη πληρώσει για την συμμετοχή τους σε αυτή. Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Β. Απόστολος Οντόπουλος ζητά από τους συναδέλφους του να τα προσκομίσουν για να «βγει στον αέρα» η εφαρμογή πριν το Πάσχα

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Οντόπουλος, η εφαρμογή κόστισε μόνο 5000ευρώ και αρχικά θα περιλαμβάνει το προφίλ τριάντα πέντε μελών του Ε.Σ.Β. που πλήρωσαν 50 ευρώ για εγγραφή στην εφαρμογή και στην συνέχεια θα πληρώνουν 10 ευρώ το χρόνο για την συντήρησή της. Η εφαρμογή θα ανέβει στα ηλεκτρονικά μαγαζιά και θα μπορεί να εξυπηρετεί επισκέπτες της περιοχής. Αρχικά θα είναι στα ελληνικά και Αγγλικά και θα περιέχει χάρτες με σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος προσφορές καταστημάτων της εμπορικής αγοράς και σύντομα με πληροφορίες για τα πάντα. Τσιπουράδικα, εστιατόρια, τουριστικές διαδρομές, δρομολόγια λεωφορείων, τραίνων, πιάτσες ταξί, χώροι στάθμευσης δωρεάν και επί πληρωμή κ.α.

Για την ώρα έχουν προσκομίσει τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν, όμως κείμενο προβολής της επιχείρησης, φωτογραφίες κ.α. μόνο 20 και απομένουν άλλοι 15. «Αν τα φέρουν έγκαιρα η εφαρμογή είναι έτοιμη και μπορεί να ανέβει άμεσα» εξήγησε ο κ. Οντόπουλος.

 

 

www.ert.gr

Related posts