17 Ιούλιος, 2019 06:07

Breaking News

Καθαρές για κολύμβηση οι ακτές της Μαγνησίας

Καθαρές για κολύμβηση οι ακτές της Μαγνησίας

Κατάλληλες για κολύμβηση κρίνονται οι ακτές της Μαγνησίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των διεγματοληπτικών ελέγχων που διενήργησε για την καταλληλότητα των θαλασσίων υδάτων η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας σε 90 σημεία.

Με βάση τα αναλυτικά δεδομένα των διενεργηθέντων δειγματοληψιών και μικροβιολογικών δοκιμών  επιτρέπεται  η  χρήση των θαλάσσιων νερών για κολύμβηση σε όλες τις ακτές κολύμβησης των Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων, διότι πληρούν τα πρότυπα της κείμενης νομοθεσίας για την ποιότητα των νερών κολύμβησης .

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Επισημαίνουμε ότι σε όλες και στις πλησιέστερες ακτές στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου, επιτρέπεται  η  χρήση των θαλάσσιων νερών για κολύμβηση διότι πληρούν τα πρότυπα της κείμενης νομοθεσίας για την ποιότητα των νερών κολύμβησης και χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικής και αρίστης ποιότητας. Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων με ευθύνη απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους και θα δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα αυτών».

www.ert.gr

Related posts