ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καλούμε τον γνωστό “παρκαδόρο” να σταματήσει να προτρέπει σε βία»

by admin
4 views

Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ζήτησε τη συνδρομή της Πολιτείας, δείχνοντας ξεκάθαρα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ κάνει αναφορά και στον νέο αθλητικό νόμο που δημιούργησε η Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει. Ως εδώ».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ