Ιτούδης στο ΕΡΤΝews: «Γράφονται καινούργιες σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού» (video)

by admin
0 views

«Η μέρα ανήκει στον Παναθηναϊκό, στους παίχτες του Παναθηναϊκού, στη διοίκηση του, στον προπονητή, στο προπονητικό τιμ και στον κόσμο, ο οποίος πίστεψε σε αυτή την προσπάθεια. Πολλά είναι αυτά τα στοιχεία τα οποία ουσιαστικά βοήθησαν στο να γίνει αυτή η τεράστια επιτυχία. Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός ξανά στο προσκήνιο και πιστεύω ότι δεν θέλει να φύγει από αυτή τη διαδικασία. Είναι ξεκάθαρο και πολύ ωραίο αυτό να βλέπεις την ομάδα του Παναθηναϊκού ξανά να είναι σε αυτή την πορεία.

Αν δείτε τις δηλώσεις μου στην αρχή της φετινής σεζόν και μάλιστα πριν από το πρώτο παιχνίδι του πρώτου γύρου που παίξαμε, θα δείτε ότι είναι καταγραμμένο αυτό, ότι η ομάδα αυτή έχει χτιστεί και οι προσδοκίες είναι στο να φτάσει ψηλά. Αναμφίβολα η ομάδα αυτή πέρασε από δύσκολες φάσεις και είναι κάτι πολύ φυσιολογικό γιατί είναι μια καινούργια ομάδα, με νομίζω 11 καινούργιους παίκτες με καινούργια φιλοσοφία και νέο προπονητή, καινούργιο προπονητικό τιμ. Άρα λοιπόν η αρχή, κάθε αρχή και δύσκολη.

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα επίτευγμα του κόουτς Αταμάν και των συνεργατών του και προφανώς των άμεσων συνεργατών που είναι οι παίκτες, συνειδητοποίησαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ταυτόχρονα με όλες αυτές τις κρίσεις, οι οποίες λογικά ήρθαν στην αρχή της σεζόν, αφού δεν υπήρχε ακόμη κανένας αυτοματισμός, χημεία. Ήταν σε αναγνωριστική κατάσταση, όμως το γεγονός ότι η διοίκηση και ο κόσμος στήριξε αυτή την προσπάθεια έδωσε καρπούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι ως προπονητές που αυτό είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Η Ρεάλ είναι όλα αυτά τα χρόνια συνεπής σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι η ομάδα η οποία άλλωστε αν δείτε τις δηλώσεις και του κόουτς Αταμάν και των παικτών, θεωρούν ότι η Ρεάλ λόγω και της σταθερότητας που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ένας σύλλογος ο οποίος είναι πολύ μεγάλος. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε εδώ για να σταθεροποιηθεί. Θεωρώ ότι ξεκινάνε να γράφονται καινούργιες σελίδες στην ιστορία αυτού του συλλόγου και είναι ευχής έργο και όπως είπα παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης.//Ν.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ