Ιμπόρα: «Για να βρεθείς σε έναν τελικό πρέπει να το επιθυμείς»

by admin
0 views

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι με διαφορά ο πλέον έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (μετράει τέσσερα Europa League) και ξέρει τι χρειάζεται για να βρεθεί η ομάδα του σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του, αλλά και τα όσα έχει μάθει από τον άλλοτε προπονητή του –και νυν της Βίλα- Ουνάι Έμερι.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του Ολυμπιακού:
«Φυσικά και θα αντάλλαζα ένα από τα τρόπαια που έχω με το Conference. Δεν έχει σημασία το τι έχω κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να το γιορτάσω μαζί του.

Νομίζω πώς ούτε εμείς ξέρουμε πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Ούτε καν πώς θα παίξουμε εμείς. Αύριο θα μάθουμε. Ο αντίπαλος προπονητής θα έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια. Θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχω μάθει πολλά από τον Έμερι αλλά δεν ξεχνάω ότι για να βρεθείς σε έναν τελικό πρέπει να το επιθυμείς. Έχει σημασία να το θελήσουμε εμείς περισσότερο και να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η ομάδα μου πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα όπλα. Τη δίψα, την αυτοπεποίθηση, τον κόσμο και όλα αυτά τα στοιχεία.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ