Ιβάν Σαββίδης: «Περήφανος για όσα πετύχατε, δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους»

by admin
0 views

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να μην βρίσκεται στην Ελλάδα, ωστόσο γιόρτασε εξ’ αποστάσεως την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και μίλησε με όλους κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Μάκη Γκαγκάτση και Ραζβάν Λουτσέσκου. Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα και στον γιο του, Γιώργο Σαββίδη.

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας.

Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Αναφέρθηκε και στον Μάκη Γκαγκάτση, λέγοντάς του: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Από την αναφορά του δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη να έχουν να κάνουν αναφορικά και με την παρουσία του πατέρα του, Μιρτσέα: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Τέλος, έκλεισε με ένα μήνυμα που αποδέκτη είχε τον υιό του, Γιώργο Σαββίδη: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ