Θωμόπουλος: «Ο Χολαργός δεν έχει “ταβάνι”»

by admin
0 views

 

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και κλήθηκε να μιλήσει για τη φετινή χρονιά της ομάδας, αλλά και για τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Θωμόπουλος:

Για το λόγο που πήγε πέρυσι στο Χολαργό και τη φετινή χρονιά της ομάδας: «Πήγαμε αρκετά καλά. Εμείς πήραμε μια ομάδα που ουσιαστικά τη «χτίσαμε» απ’ το μηδέν, αλλά ήδη την προηγούμενη χρονιά ο Χολαργός είχε καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα ανήκει ξεκάθαρα στις εθνικές κατηγορίες και αυτό είχαμε τονίσει στην πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση, την οποία θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ για την τιμή που μού έκανε να με «φλερτάρει» από πάρα πολύ νωρίς. Τόσο το πρότζεκτ, όσο και το όνομα του Χολαργού ήταν αυτά που μ’ έκαναν το περσινό καλοκαίρι να έρθω στην ομάδα.

Η φετινή χρονιά «κύλησε» πάρα πολύ καλά για εμάς, παρ’ ότι φτιάξαμε μια ομάδα απ’ την αρχή, γιατί έμειναν 3 παιδιά στο ρόστερ απ’ τη Β’ ΕΣΚΑ. Κατάφερα κι έφερα κάποια παιδιά που γνώριζα πολύ καιρό, συν ένα νεανικό ρόστερ που φτιάξαμε. Κάναμε το νταμπλ και τώρα ετοιμαζόμαστε για τις εθνικές κατηγορίες».

Για τους στόχους της ομάδας στη Γ’ Εθνική: «Ο Χολαργός δεν έχει “ταβάνι”, δεν είναι το “ταβάνι” του η Γ’ Εθνική. Σίγουρα θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα πρέπει να ξεκινήσουμε συζητήσεις με παιδιά που έχουμε ήδη στην ομάδα και θα ‘ναι απ’ τις πρώτες ανακοινώσεις που θα έρθουν σιγά-σιγά. Απ’ το υπάρχουν ρόστερ θέλομε να κρατήσουμε 6-7 παιδιά σίγουρα, γιατί μ’ αυτό το σκεπτικό πήραμε και κάποια παιδιά στην ομάδα από πέρυσι, ότι θέλουμε να πορευτούμε μαζί τους. Εκεί έρχεται και “δένει” το κομμάτι του νεανικού ρόστερ, αλλά σίγουρα κάποια παιδιά που έχουν παραστάσεις και εμπειρίες από παραπάνω κατηγορίες θα προσεγγιστούν απ’ την ομάδα μας, γιατί έχουμε σαν στόχο να πρωταγωνιστήσουμε».

Για το αν έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν: «Εννοείται πως δεν καθόμαστε αυτήν τη στιγμή. Νομίζω ότι η σημαντικότερη περίοδος για να καταφέρεις να κάνεις κάποια πράγματα είναι το καλοκαίρι, όπου εκεί δείχνουν τη δυναμική τους και οι διοικήσεις των ομάδων και ο Χολαργός το έχει δείξει αυτό αρκετά χρόνια. Είναι σημαντικό εκείνο το διάστημα το τι θα καταφέρεις να φέρεις ή να κρατήσεις στην ομάδα και σίγουρα ύστερα το τι προετοιμασία θα καταφέρεις να κάνεις, διότι μετά δε μπορείς να κάνεις πολλά».//Τ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ