Η Haas αποφάσισε ποιος θα είναι ο ένας εκ των δύο οδηγών της για το 2024

by admin
1 views

 

Η αμερικανική ομάδα πήρε την απόφασή της και θα ανταμείψει τον Νίκο Χούλκενμπεργκ με ανανέωση συμβολαίου για την επόμενη σεζόν.

Το δίδυμο της Haas για το 2023 είναι οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο πρώτος έχει κερδίσει μόνο δύο βαθμούς φέτος για την ομάδα, ενώ ο δεύτερος εννέα βαθμούς, παρά τα τρία χρόνια απουσίας του από τη Formula 1.

Λίγο πριν το Grand Prix Ουγγαρίας, ο επικεφαλής της Haas, Γκούντερ Στάινερ  αποκάλυψε πως ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο και θα είναι ο πρώτος οδηγός που σιγουρεύει τη θέση του στην ομάδα για το 2024.

Ο Ιταλός επικεφαλής μίλησε ανοιχτά για το θέμα και δήλωσε:

«Θα υπογράψουμε σύντομα το νέο συμβόλαιο. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζιν Χάας, θα βρίσκεται στους επόμενους αγώνες σε Ουγγαρία και Βέλγιο. Έχουμε ήδη μιλήσει για το συμβόλαιο, όμως είναι καλύτερα να το δούμε από κοντά και όχι μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης. Δεν θα αργήσουμε να υπογράψουμε το συμβόλαιο. Ελπίζω να ανακοινώσουμε τη νέα συμφωνία σύντομα γιατί είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Δεν περιμέναμε να είναι σε τόσο καλή φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν είχε θέση οδηγού εδώ και τρία χρόνια και αμέσως έδεσε με την ομάδα. Γνωρίζαμε πως είναι γρήγορος αλλά όχι πως θα είναι τόσο σύντομα σε καλή φόρμα. Έχει καλή σχέση με όλους στην ομάδα. Ως οδηγός είναι καλό που εξηγεί πάντα το τι θέλει και είναι ωραίο που αποδίδει καλά».ΓΑ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ