17 Ιούλιος, 2019 07:07

Breaking News

Η Φ. Γεννηματά στις Κολλίνες Αρκαδίας

Η Φ. Γεννηματά στις Κολλίνες Αρκαδίας

Στις Κολλίνες Αρκαδίας, βρέθηκε, το βράδυ της Κυριακής, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την επίσκεψή της στην Τρίπολη εν’ όψει των βουλευτικών εκλογών.

Στο πλαίσιο των αθλητικών-καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του 4ου SkiritidaRun 2019, στο μαγευτικό και προστατευόμενο δάσος της Σκιρίτιδας, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (Φάρμα) των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, όπου και έλαβαν χώρα τα πολιτιστικά-καλλιτεχνικά δρώμενα (μπάρμπεκιου και συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη).

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε την κ. Γεννηματά, η οποία και δέχθηκε -ως δώρα- την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (ΠΑΣΟΚ-Φώφη έγραψε πίσω η φανέλα), αλλά και αυτή των λαικών αγώνων δρόμου που προηγήθηκαν, νωρίς το απόγεμα.

Φωτογραφήθηκε με αρκετό κόσμο, ενώ είχε χειραψία και με τους δύο ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιάννη Καυμενάκη και Δημήτρη Μπάκο.

Η ΕΡΤ Τρίπολης, ακολούθησε την επίσκεψη της κ. Γεννηματά στις εγκαταστάσεις της οικολογικής φάρμας, στις Κολλίνες, του τέως δήμου Σκιρίτιδας και σας παρουσιάζει το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Related posts