Η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

by admin
4 views

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας με αφορμή το παιχνίδι της 18ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με την παρουσία των Γιάννη Αλαφούζου, Θόδωρου Καρυπίδη αλλά και  Αχιλλέα Μπέου, για να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, με κυρίαρχο φυσικά την παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού και του Άρη και γενικότερα όλα όσα έχουν να κάνουν με την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στο Βόλο.

ΙΝ ΤΙΜΕ

Μισή ώρα μετά την έναρξη της σύσκεψης βγήκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ίδιος είναι θετικός στην διεξαγωγή του τελικού με την παρουσία 15.000 φιλάθλων, αλλά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός καθώς θέλει περισσότερους.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί προσκλήθηκα από τον κ. Μπαλτάκο. Αλλά η παρουσία μου δεν έχει κάποιο νόημα, γιατί ως δήμαρχος της πόλης πρόθεσή μου είναι ο τελικός να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι λεπτομέρειες κι όλα τα υπόλοιπα είναι απόφαση της Ομοσπονδίας και των δύο ομάδων, να συναινέσουν στις λεπτομέρειες. Εγώ έδωσα το “πράσινο φως”», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε ότι αφορά στην αλλαγή της στάσης του σε σχέση με πέρσι είπε: «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο.

Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ