Η Ρεάλ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σέρλοτ | Η Μαγιόρκα με βαθμό από “χρυσό” έμεινε στην La Liga

by admin
2 views

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη 2-0

Στην “Χώρα των Βάσκων” η Αθλέτικ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και σκόραρε με τον Ραούλ Γκαρθία στο 17ο λεπτό, με τον Μουνιαίν να βρίσκει και αυτός δίχτυα με διαφορά δυο λεπτών για το ισχυρό προβάδισμα απέναντι στην Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί δεν είχαν πολλές λύσεις και άλλαξαν τίποτα στο πρώτο μέρος με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Σε καμία περίπτωση οι γηπεδούχοι δεν ήθελαν να ρισκάρουν και έτσι το σκορ έμεινε αμετάβλητο μέχρι το τέλος.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 1-4

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αιφνιδιάστηκε από την Οσασούνα στο 26ο λεπτό με τον Ραούλ Γκαρθία να είναι αυτός που παραβίασε την εστία του Γιάν Όμπλακ για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Στην επανέναρξη οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ορόθ στο 52ο λεπτό να είναι ο σκόρερ, με τους “Ροχιμπλάνκος” να απαντούν με τον Μοράτα στο 55′ για το 2-1. Η συνέχεια ήταν πρωταγωνιστικός ρόλος για μια ομάδα και αυτή ήταν η Οσασούνα καθώς σκόραρε δυο ακόμα γκολ με τον Γκαρθία και τον Τόρο τελειώνοντας την αναμέτρηση για το τελικό 4-1.

Βαλένθια-Χιρόνα 1-3

Στην Βαλένθια, η τοπική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, καθώς ο Σάβιο άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό για την ομάδα του, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος η Χιρόνα είχε και δεύτερο γκολ με τον Ντόβμπικ, με τους γηπεδούχους να στέλνουν την μπάλα στα δικά τους δίχτυα με τον Γκασιορόβσκι στο 67ο για να βάλει τέλος στα σενάρια ανατροπής της αναμέτρησης. Η Χιρόνα δέχτηκε γκολ στο 84ο λεπτό με τον Πεπελού για να γίνει το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 4-4

Στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” η υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδώρησε με 4 γκολ από το πρώτο μέρος την Βιγιάρεαλ, έχοντας πρωταγωνιστή τον 19χρονο Τούρκο Αρντά Γκιουλέρ ο οποίος σκόραρε δυο φορές στο 14′ και στο 45+2′, με τον Χοσέλου να βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 30ο λεπτό. Το πάρτι των γκολ δεν σταμάτησε εκεί με τον Λούκας να είναι και αυτός που πανηγύρισε στο 40ο λεπτό, με την Βιγιαρεάλ να έχει μια απάντηση με τον Σέρλοτ στο 39′, αλλά χωρίς να είναι αναγνωστική.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Βιγιαρεάλ μείωσε δυο φορές για το 4-3, ξεκινώντας με τον Σέρλοτ να είναι αυτός που σκόραρε στο 48ο και στο 52ο λεπτό. Η παράσταση του Νορβηγού δεν είχε τελειώσει με τον ίδιο να σημειώνει καρέ τερμάτων στο 56ο λεπτό για την ισοφάριση της Βιγιαρεάλ. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να αλλάξουν και πάλι τις ισορροπίες αλλά δεν έγινε αυτό, με το 4-4 να είναι το τελικό σκορ.

Γρανάδα-Θέλτα 1-2

Στην έδρα της Γρανάδα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς ούτε οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί για να ανοίξουν το σκορ. Εντελώς διαφορετικά ήταν τα πράγματα στο δεύτερο μέρος, με τον Λάρσεν και τον Μπαμπά να είναι οι δυο που έβαλαν σε ρόλο οδηγού την Θέλτα με 2-0, καθώς η Γρανάδα μείωσε μόλις στο 87ο λεπτό με τον Μπρούνο Μέντεζ για το τελικό 2-1.

Κάντιθ-Λας Πάλμας 0-0

Η Κάντιθ ενώ καιγόταν για να βαθμούς στην αναμέτρηση με την Λας Πάλμας, δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της αντιπάλου της στο πρώτο μέρος. Όσο δεν είχε λύσεις στην επίθεση, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μαγιόρκα με την πεσμένη Αλμερία μπορούσε να ελπίζει στην παραμονή της στην La Liga. Η Κάντιθ δεν κατάφερε να βρει το γκολ που χρειαζόταν για να μείνει στο κόλπο της παραμονής, με το 0-0 να την στέλνει στην Segunda Division.

Μαγιόρκα-Αλμερία 2-2

Η Μαγιόρκα με δεδομένη την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που είχε από την Κάντιθ, μια νίκη θα μπορούσε να την κρατήσει στην μεγάλη κατηγορία. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Λάριν, με τον Αρίμπας να βγάζει αντίδραση για την Αλμερία στο 41ο λεπτό με το συγκεκριμένο σκορ να είναι αυτό που έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Η Αλμερία στο δεύτερο μέρος έβαλε σε μπελάδες την Μαγιόρκα με τον Λάνγκα να κάνει το 2-1, αλλά με τον Ντάντερ στις καθυστερήσεις να σώζει την Μαγιόρκα για το τελικό 2-2.

Μπαρτσελόνα-Ράγιο Βαγεκάνο 3-0

Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε την Ράγιο Βαγεκάνο με τον Λεβαντόφσκι να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό, με την ομάδα της πρωτεύουσας να μην έχει καμία απάντηση κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ. Οι Καταλανοί βρήκαν δυο ακόμα τέρματα με τον Πέδρι στο 72′ και στο 75′ για το τελικό 3-0 της Μπαρτσελόνα για να κλείσει την αναμέτρηση θριαμβεύτρια.

Μπέτις-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στην Ανδαλουσία , η Μπέτις δεν έδειξε καλό πρόσωπο, καθώς δέχτηκε δυο γκολ από την Σοδιεδάδ από τους Μέντεζ και Μερίνο με το δεύτερο μέρος να είναι εξίσου ενδιαφέρον και με ρυθμό όπως το πρώτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής στη La Liga:

Σάββατο 18 Μαΐου

Αλαβές-Χετάφε 1-0

Κυριακή 19 Μαΐου

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη 2-0
Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 1-4
Βαλένθια-Χιρόνα 1-3
Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 4-4
Γρανάδα-Θέλτα 1-2
Κάντιθ-Λας Πάλμας 0-0
Μαγιόρκα-Αλμερία 2-2
Μπαρτσελόνα-Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0
Μπέτις-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ