Η απάντηση του Ρονάλντο στους οπαδούς της Βαγιαδολίδ

by admin
4 views

 

Ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περνάει και τις καλύτερες ώρες σαν πρόεδρος του Ισπανικού συλλόγου, καθώς μερίδα οπαδών ζητάει από τον ίδιο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ έχει σημειώσει πέντε διαδοχικές νίκες στη LaLiga 2, αφήνοντας πίσω το κακό ξεκίνημα, ωστόσο οργανωμένοι οπαδοί του Ισπανικού συλλόγου εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους και ζητάνε την αποχώρηση του Ρονάλντο Ναζάριο αλλά και του προπονητή της ομάδας, Πετσολάνο.

Το ”φαινόμενο” με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε με την σειρά του στα παράπονα των οπαδών της Βαγιαδολίδ.

«Αισθάνομαι μια βαθιά απόρριψη για τα συνθήματα που μια μικρή μειοψηφία έχει εκστομίσει εναντίον μας και τα οποία δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρό μας. Προκαλούν βλάβη στην κοινωνία και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες και τους υπαλλήλους του συλλόγου μας. Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα συνεργαστεί με τη LaLiga και τις αρχές για τον εντοπισμό των υπευθύνων, ώστε να σταματήσουν να αμαυρώνουν την εικόνα των οπαδών μας». //ΜΛ.Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ