Η Ανδρεάδη νέο πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία Κ18

by admin
4 views

 

Νέα… κάτοχο έχει το πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία γυναικών Κ18, μόλις μια εβδομάδα μετά την επίδοση στα 17,51 μέτρα που είχε σημειώσει η Μαρία Ραφαηλίδου στις Σέρρες.

Το Σάββατο (30/3), στο αναπτυξιακό κύπελλο ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η Αναστασία Ανδρεάδη είχε καλύτερη βολή στα 17,76 μέτρα, με αποτέλεσμα να κάνει δικό της το ρεκόρ. Η Ανδρεάδη ξεκίνησε τον αγώνα της με 16,97 μέτρα, ακολούθησε η βολή στα 17,76 μέτρα, είχε ακόμη μια προσπάθεια στα 17,35 μέτρα, ακολούθησαν δύο άκυρες και ολοκλήρωσε με 16,45 μέτρα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ κυνήγησα κάτι παραπάνω. Δεν βγήκε. Δεν πειράζει. Από εδώ και στο εξής, θέλω μεγαλύτερες βολές και τέτοιους αγώνες με μεγάλα μέτρα» τόνισε η νεαρή αθλήτρια, η οποία προπονείται με τον Τάκη Ανυφαντή, και συνέχισε: «Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Δεν λέω πολλά πράγματα, να είμαστε καλά και βλέπουμε».

Όσον αφορά στον συναγωνισμό που υπάρχει με τη Μαρία Ραφαηλίδου, η Αναστασία Ανδρεάδη είπε: «Ο συναγωνισμός βοηθάει, γιατί η μια “τραβάει” την άλλη και ανεβάζουμε και το επίπεδο του αγωνίσματος στην Ελλάδα. Να είμαστε καλά και να πάμε καλά και οι δύο».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ