Η ανακοίνωση των Ελλήνων διαιτητών για τα επεισόδια στο Ρέντη

by admin
1 views

 

Θέση για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το “Μελίνα Μερκούρη” πήραν οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί με σχετική ανακοίνωση που ανάρτησαν. 

Οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί εξέφρασαν τη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια του προημιτελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το Λιγκ ΚαπΝίκος Σαμαράς“. Ενώ, μεταξύ άλλων, δήλωσαν πως θα συμπαρασταθούν στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του, αλλά και σε όλη την ελληνική Αστυνομία.

Η ανακοίνωση

«Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού. Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών Κ.Ο.Κ.) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την ελληνική Αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους».//ΜΛ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ