Εταιρεία δίνει 100 δολάρια την ώρα για να δείτε TikTok

by admin
3 views

Αγγελία που απευθύνεται στους λάτρεις τους TikTok εξέδωσε η εταιρεία μάρκετινγκ «Influencer Ubiquitous».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά τρία άτομα που θα παρακολουθήσουν TikTok επί δέκα ώρες σε μια ημέρα με αμοιβή 100 δολάρια την ώρα.

Συνεπώς, οι νέοι εργαζόμενοι της εταιρείας που θα προσληφθούν για αυτό τον σκοπό, θα βγάλουν από αυτή τη μονοήμερη απασχόληση 1.000 δολάρια, κάνοντας αυτό που αγαπάνε: Να δουν μανιωδώς TikTok.

Η εταιρεία ευελπιστεί ότι με αυτή την προσπάθεια θα καταφέρει να «πιάσει» πιο εύκολα τα trends του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Για να υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι για τη δουλειά, αρκεί να κάνουν εγγραφή στο κανάλι Ubiquitous στο YouTube και να στείλουν ένα σύντομο μήνυμα, γράφοντας τους λόγους που πιστεύουν ότι υπερτερούν έναντι των άλλων σε αυτόν τον τομέα.

Η εταιρεία αναζητά άτομα 18 ετών και άνω που να γνωρίζουν πώς λειτουργεί το TikTok και ιδιαίτερα οι τάσεις του. Μετά από αυτή τη μονοήμερη απασχόληση, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημοσιεύσουν την εμπειρία τους σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιλέξουν και να προσθέσουν ετικέτα στην εταιρεία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαΐου. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν επτά ημέρες μετά τη λήξη της αίτησης.
Με πληροφορίες από CNN

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ