16 Ιούλιος, 2019 11:07

Breaking News

ΕΡΤ3 – ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ – Σειρά Ντοκιμαντέρ (trailer)

ΕΡΤ3 – ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ – Σειρά Ντοκιμαντέρ (trailer)

 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 09:30 & στις 21:30 

«IN THE AMERICAS»

Έτος παραγωγής: (2015)

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής PBS 2012-2015 που θα ολοκληρωθεί σε 40 ημίωρα επεισόδια.
Η σειρά ταξιδεύει τους θεατές σε τμήματα της Βραζιλίας ως επί το πλείστον άγνωστα στον έξω κόσμο, στα άγρια βουνά της δυτικής Αργεντινής, σε φεστιβάλ στην Κολομβία και στις συχνά άγνωστες Μεγάλες Λίμνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλησιάζουμε τα ηφαίστεια στη Χαβάη, τη Χιλή και την Αλάσκα, και ανεβαίνουμε σε σχεδίες, σκάφη, άλογα και μοτοσικλέτες. Επισκεπτόμαστε λαούς που μπορούν να αντικαταστήσουν συνομιλία με σφυρίγματα, νησιώτες που μαγειρεύουν τα ίδια γεύματα για δέκα χιλιάδες χρόνια, και ποιμένες που ζουν σε υψόμετρο υπερβολικά υψηλό για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Συναντάμε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους αφήνουμε να λένε τις ιστορίες τους, να μας δείξουν τα σπίτια τους και τη δουλειά τους και να μας διηγούνται πως έγιναν αυτοί που είναι.

Eπεισόδιο 4: ΠΕΡΟΥ: ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ [PERU: A TRAIN TO THE CLOUDS ] 

Μια φορά το μήνα, ένα τρένο αναχωρεί από την παραθαλάσσια μεγαλούπολη της Λίμα στο Περού με κατεύθυνση τα βουνά. Στη διαδρομή ο σιδηρόδρομος περνάει μέσα από αμέτρητες σήραγγες και γέφυρες, φτάνοντας σχεδόν τα 5.000 μέτρα υψόμετρο.
Ο παρουσιαστής Ντέιβ Γιέτμαν επιβιβάζεται στο τρένο για να φτάσει στον προορισμό του, την ιθαγενή πόλη Χουανκάγιο, στο υψίπεδο Αλτιπλάνος των Άνδεων που διαφέρει τόσο πολύ από την Λίμα.

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :

 Δείτε το trailer 

www.ert.gr

Related posts