23 Ιούλιος, 2019 17:07

Breaking News

Επιμορφωτικό σεμινάριο για γυναίκες στο Δήμο Βόλου

Επιμορφωτικό σεμινάριο για γυναίκες στο Δήμο Βόλου

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει την Παρασκευή 17/5, Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Αίθουσα Διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου, Μανδηλαρά & Σταδίου.

Τo ΚΕΘΙ, μετά την ολοκλήρωση του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν αλλά και την ανάγκη συμμετοχής ενδιαφερομένων γυναικών οι οποίες δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν,-συνεχίζει και για το έτος 2019 αντίστοιχες επιμορφωτικές δράσεις .

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στο Δήμο Βόλου υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΚΕΘΙ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με τη λήξη του σεμιναρίου. Καλούνται όλες οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, εδώ:

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

17:00 17:15     Προσέλευση – Εγγραφές

17:15-  17:30       Καλωσόρισμα από εκπρόσωπο του ΚΕΘΙ  

17:3019:15      Θεματική Ενότητα Ι: Πολιτική Επικοινωνία: Ζητήματα Ανάλυσης Περιεχομένου               του Πολιτικού Λόγου

19:15- 19:30       Διάλειμμα

19:3021:00       Θεματική Ενότητα ΙΙ: Ζητήματα Επικοινωνίας και Φύλου.  Ένα βιωματικό    εργαστήρι για τη δημόσια παρουσία μας

 

Εκπαιδεύτρια : Μπεγκλή Θωμαϊς, Πολιτικός επιστήμονας – Κοινωνιολόγος, Ειδική σε θέματα επικοινωνίας

www.ert.gr

Related posts