Ολοκληρώθηκε η καταβολή της πρώτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης ύψους 150.750.527,03€ σε 1.227.275 δικαιούχους. Η καταβολή έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς που δηλώθηκαν στη ψηφιακή πύλη myAADE, στη διαδρομή Μητρώο και Επικοινωνία > Δήλωση Λογαριασμού IBAN.
Οι αιτήσεις που κατατέθηκαν για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης έως τις 6/12, (καταληκτική προθεσμία) υποβολής ανήλθαν σε:
- 413.113 για ηλεκτρικό ρεύμα,
- 943.993 για πετρέλαιο θέρμανσης και άλλα καύσιμα.
Από τις αιτήσεις αυτές καταβλήθηκε προκαταβολή για ηλεκτρικό ρεύμα: 32.746.607,91€ σε 298.815 δικαιούχους και πετρέλαιο θέρμανσης και λοιπά καύσιμα: 118.003.919,12€ σε 928.460 δικαιούχους.
Η διαδικασία είναι πλήρως ψηφιοποιημένη και πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας myΘέρμανση της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr), στη διαδρομή Εφαρμογές > Δημοφιλείς Εφαρμογές > myΘέρμανση.
Η επόμενη δόση πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου του 2025.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος