Εξελίσσει την εμπειρία φιλάθλου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

by admin
4 views

 

Μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, κίνηση εγκαινιάζει άμεσα η “πράσινη” ΚΑΕ  η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κατόχους διαρκείας και όχι μόνο να συναντηθούν με τους αθλητές με το τέλος κάθε παιχνιδιού.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και θέλοντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του ΟΑΚΑ για τους φιλάθλους της εγκαινιάζει τα Post Game Private Meet & Greet Sessions. Έτσι, δίνει την δυνατότητα στους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας και μεμονωμένων VIP εισιτηρίων να συναντήσουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας, στο ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, μετά από τα εντός έδρας παιχνίδια των “πρασίνων” στην Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και θέλοντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του ΟΑΚΑ για τους φιλάθλους της εγκαινιάζει τα Post Game Private Meet & Greet Sessions.

Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Maccabi Playtika Tel Aviv (20/10, 21:15), δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας και μεμονωμένων VIP εισιτηρίων να συναντούν τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου μετά το τέλος των εντός έδρας αναμετρήσεων της Euroleague.

Με την αγορά των συγκεκριμένων πακέτων οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητούν με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ με φαγητό και ποτό. Παράλληλα, θα τους δίνονται αναμνηστικά δώρα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για μια απόλυτα πρωτοποριακή κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς συμβαίνει για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά.

* Σημειώνεται πως οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες.

* Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο τηλέφωνο: 2144022550 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00) και μέσω email στη διεύθυνση: [email protected]».//ΓΓ.Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ