Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Ισραήλ κηρύσσει η FIBA

by admin
5 views

 

Σε Euroleague Γυναικών, σε EuroCup Γυναικών και σε EuroCup θα κρατηθεί σιγή ενός λεπτού, για τα θύματα βίας στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

Η FIBA συμπαραστέκεται στους ανθρώπους που βιώνουν τρομακτικές στιγμές στο Ισραήλ, μετά την επίθεση της Χαμάς, και για αυτό θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγής πριν το τζάμπολ στις ευρωπαϊκές της διοργανώσεις.

Έτσι, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλει να δείξει πως καταδικάζει κάθε είδους τρομοκρατικής και βίαιης ενέργειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

“Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της βίας στο Ισραήλ θα κρατηθεί πριν από τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας στην EuroLeague Γυναικών και στο EuroCup Γυναικών και στα παιχνίδια του FIBA Europe Cup της επόμενης εβδομάδας.

Η FIBA Europe καταδικάζει όλες τις ενέργειες βίας και είναι λυπημένη από τον χαμό ζωής και της καταστροφής που έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων κάποιων εκ των οπαδών μας, παικτών και προπονητών.

Οι σκέψεις μας συνεχίζουν να βρίσκονται στις οικογένειες των θυμάτων βίας κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών”.//ΓΚΠερισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ