Δισεκατομμυριούχοι ζητούν νταντά για τα σκυλιά τους, δίνουν μισθό -περιουσία

by admin
4 views

Μια οικογένεια Αμερικανών δισεκατομμυριούχων ζητά «νταντά σκύλων πλήρους απασχόλησης», η οποία θα αμείβεται με 127.000 δολάρια το χρόνο.

Η αινιγματική διαδικτυακή αγγελία εργασίας ζητά έναν «εξαιρετικό και πολύ έμπειρο» εργαζόμενο για να παρέχει «απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή» στα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά τους.

Η νταντά πλήρους απασχόλησης θα πρέπει να ζει με την οικογένεια στο Knightsbridge, στο κεντρικό Λονδίνο, αλλά θα μπορεί να ταξιδεύει με τα κατοικίδια όποτε η οικογένεια αποφασίσει να πραγματοποιήσει κάποιο ταξίδι.
Οι απαιτήσεις για την φροντίδα των σικάτων σκύλων

Σύμφωνα με τια απαιτήσεις της αγγελίας ο φροντιστής ότι θα πρέπει να οργανώνει παιχνίδια με άλλους σκύλους, να προμηθεύεται την τροφή τους, να κανονίζει τα ραντεβού στον κτηνίατρο και να κρατά λεπτομερή αρχεία για την υγεία των σκύλων.

Ο τέλειος υποψήφιος για νταντά σκύλων πρέπει να γνωρίζει τη διατροφή των σκύλων, ώστε να μπορεί να αναπτύξει ένα «εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης» καθώς και να παίζει με τα κακομαθημένα σκυλάκια.

Ο Τζωρτζ Ραλφ-Νταν, του πρακτορείου προσλήψεων Fairfax and Kensington, το οποίο ενεργεί για λογαριασμό της οικογένειας, λέει ότι ο γιγαντιαίος μισθός των 127.000 δολαρίων είναι «ανήκουστος» στον κλάδο.

Ωστόσο, η θέση απαιτεί ο υποψήφιος να «παρατήσει τα πάντα» και να «αφήσει την ιδιωτική του ζωή στο περιθώριο» για να βάλει πάνω απ’ όλα την ευημερία των σκύλων.

Ο υποψήφιος αναμένεται επίσης να οργανώσει «αυστηρά μέτρα ασφαλείας» για να κρατήσει τα σκυλιά ασφαλή σε ένα περιβάλλον που περιγράφεται ως «υψηλού προφίλ» – γεγονός που υποδηλώνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να είναι διασημότητες ή πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Βροχή» οι αιτήσεις για τη θέση

Ο Νταν από το πρακτορείο προσλήψεων δήλωσε ότι μέχρι στιγμής έχει λάβει περισσότερες από 300 αιτήσεις για τη θέση και η εταιρεία σχεδιάζει να μειώσει τους υποψήφιους πριν προβεί σε αυστηρούς ελέγχους ιστορικού και δοκιμές με την οικογένεια.

«Όλοι ξαφνικά γίνονται νταντάδες σκύλων. Το τέλειο άτομο δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικά μεγάλο και να είναι καλό στο να μένει στο παρασκήνιο και στη συνέχεια να βγαίνει όταν χρειάζεται».

«Οι πελάτες είναι δισεκατομμυριούχοι που αναζητούν τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατηγορία τους, οπότε όταν πρόκειται για τα σκυλιά τους, πληρώνουν ευχαρίστως. Αυτός είναι ο πρώτος ρόλος που προσφέρουμε στο είδος του», επισήμανε.

«Ο μισθός που συνδέεται με αυτό είναι αρκετά δυσθεώρητος. Ακόμα και ως κτηνίατρος, θα δυσκολευόσουν να βγάλεις αυτό το ποσό», συμπλήρωσε.

Ο Νταν δήλωσε ότι «υπάρχουν έξι εβδομάδες ρεπό το χρόνο, αλλά όταν έχεις να κάνεις με τέτοιου είδους πελάτες, αν θέλουν να πάνε αύριο στο Μονακό, θα είσαι σε ιδιωτικό τζετ και θα πετάς με αυτά τα σκυλιά».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα σκυλιά ή τους πελάτες – αλλά ελπίζει να ολοκληρώσει την απαιτητική διαδικασία πρόσληψης μέχρι το τέλος του μήνα.

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ