16 Σεπτέμβριος, 2019 04:09

Breaking News

Διαπληκτίστηκαν για τη συντήρηση του ΕΑΚ, Κ. Γαργάλας και Απ. Γαλάτης

Διαπληκτίστηκαν για τη συντήρηση του ΕΑΚ, Κ. Γαργάλας και Απ. Γαλάτης

Διαπληκτίστηκαν έντονα με αφορμή την έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την συντήρηση του ΕΑΚ Βόλου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας και ο πρόεδρος του οργανισμού Απόστολος Γαλάτης, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Ο Κ. Γαργάλας ρώτησε γιατί δεν το αναλαμβάνει ο Δήμος και το κάνει ο ΔΟΕΠΑΠ, για να του απαντήσει ο αντιδήμαρχος Θάνος Θεοδώρου, που εκτελούσε χρέη δημάρχου, ότι ο ΔΟΕΠΑΠ ανήκει στο Δήμο Βόλου.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Απ. Γαλάτης, που τον κατηγόρησε ότι πέντε χρόνια είναι δημοτικός σύμβουλος και ακόμη δεν έμαθε ότι η αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στον ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ.

Στη συνέχεια ακολούθησε κόντρα μεταξύ των δύο με διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως  «είσαι ξεφτίλας» κι άλλους.

Επίσης η Λαϊκή Συσπείρωση και ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. Γαργάλας καταψήφισαν στην προέγκριση δαπανών για την υλοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων του Δήμου, τις εκδηλώσεις για ανακήρυξη του ανακήρυξη Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β” ως «Επίτιμο Δημότη» της πόλης του Βόλου, αλλά και την εκδήλωση του προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή για την Πρωτομαγιά.

www.ert.gr

Related posts