Δεν θα συνεχιστεί ο αγώνας Βέλγιο-Σουηδία

by admin
1 views

 

Η UEFA ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση που διεκόπη λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες, δεν θα τελειώσει ποτέ και θα ολοκληρωθεί στο 45ο λεπτό με το σκορ του αγώνα να είναι το 1-1.

Η τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ Βελγίου και Σουηδίας, όπου στοίχισε την ζωή σε δύο οπαδούς των φιλοξενούμενων, προκάλεσε φόβο και τρόμο για την ασφάλεια των φιλάθλων και των ομάδων, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή με σχετική ανακοίνωση να διακόπτει το παιχνίδι στο 45ο λεπτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βελγικών μέσων, η UEFA ενημέρωσε σήμερα (17/10) τις ομοσπονδίες τον δύο χωρών για την απόφαση που πήρε, όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, πιο συγκεκριμένα η απόφαση της UEFA είναι, να μην συνεχιστεί ο αγώνας και να μείνει το σκορ ως έχει, δηλαδή στο 1-1.

Κύριο λόγο στην απόφαση της UEFA έπαιξε και ότι ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς το Βέλγιο έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024, ενώ η Σουηδία έχει μείνει εκτός διεκδίκησης. //ΜΛ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ