18 Ιούλιος, 2019 02:07

Breaking News

Γ. Τόλιος: Πρόκριμα οι ευρωεκλογές, υπάρχει εναλλακτική λύση (audio)

Γ. Τόλιος: Πρόκριμα οι ευρωεκλογές, υπάρχει εναλλακτική λύση (audio)

Ο Γιάννης Τόλιος υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΛΑΕ, μίλησε στον Ανδρέα Παπασταματίου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Όπως είπε ο κ. Τόλιος, δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε στις ευρωεκλογές το υπερεθνικό από το εσωτερικό μέτωπο και χαρακτήρισε την συμμετοχή εν γένει στην ΕΕ και ιδιαίτερα στην ευρωζώνη, ως πικρή εμπειρία του ελληνικού λαού και πρώτ’ απ’ όλα των μισθωτών και συνταξιούχων

Ο υπ. Ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι το θέμα είναι η ανάκτηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας και στη θέση αυτού του οικοδομήματος της ΕΕ να βάλουμε μια ισότιμη συνεργασία των λαών, καθώς όπως είπε η ΕΕ δεν μετασχηματίζεται.

Αναφερόμενος στα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα, ο κ. Τόλιος είπε πως η κυβέρνηση βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη των λαϊκών στρωμάτων και μετά τους επιστρέφει κι ένα ευρώ για να λένε προεκλογικά ότι κάνουν και φιλολαϊκή πολιτική.

Υποστήριξε πως χρειάζεται την επόμενη μέρα να ενισχυθεί η ΛΑΕ που έχει το ηθικό πλεονέκτημα, καθώς όπως υπογράμμισε «η ενίσχυσή μας τις ευρωεκλογές θα είναι πρόκριμα για την παρουσία μας στο εθνικό κοινοβούλιο στις εθνικές εκλογές». «Υπάρχει εναλλακτική λύση» τόνισε ο κ. Τόλιος.

Κατέληξε δε λέγοντας: «το μήνυμα της επόμενης μέρας να μην είναι μήνυμα διαχείρισης, αλλά μήνυμα αποδοκιμασίας, διαμαρτυρίας, οργής και αγώνα».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Related posts