18 Αύγουστος, 2019 21:08

Breaking News

Γ. Τσίπρας: Δεν μπορέσαμε να πείσουμε για το πόσο διαφορετικοί είμαστε και είναι δικό μας λάθος (audio)

Γ. Τσίπρας: Δεν μπορέσαμε να πείσουμε για το πόσο διαφορετικοί είμαστε και είναι δικό μας λάθος (audio)

Είναι δεδομένο ότι ο πόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος που μπορεί να εκφράσει μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, δήλωσε ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Διαχειριστήκαμε ένα μνημόνιο, παρόλα αυτά δεν υπέστη κατάρρευση ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα εκφράστηκε μια δυσαρέσκεια που οι ευρωεκλογές δίνουν την ευκαιρία αυτό το μήνυμα να δοθεί, γιατί παραδοσιακά η ψήφος είναι πιο χαλαρή. Δεν έχουμε καμία σχέση με τις κυβερνήσεις που πέρασαν, είμαστε κάτι διαφορετικό και το μεγαλύτερο λάθος μας είναι ότι δεν μπορέσαμε έμπρακτα να πείσουμε τον κόσμο για το πόσο διαφορετικοί είμαστε και αυτό είναι δικό μας λάθος, τόνισε.

Αποτιμώντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο κ. Γ. Τσίπρας είπε ότι παράλληλα με τον αγώνα για να βγούμε από τα μνημόνια προσπαθούσαμε να επιλύσουμε προβλήματα παθογενειών δεκαετιών, μπορούσαμε ωστόσο να κάνουμε βήματα παραπάνω σε αυτό τον τομέα. Δεν πιστεύω ότι το αποτέλεσμα απεικονίζει τον πραγματικό συσχετισμό δύναμης και αυτό θα φανεί στις εθνικές εκλογές, τόνισε. Η ΝΔ έχει μια ιδεοληψία γύρω από το νεοφιλελευθερισμό και οι πολίτες πιστεύω ότι θα το αντιληφθούν, σημείωσε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Related posts