20 Ιούλιος, 2019 18:07

Breaking News

Γκιουλέκας: Θα ακούσουμε τον Α. Λοβέρδο στη Βουλή και μετά θα αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε (audio)

Γκιουλέκας: Θα ακούσουμε τον Α. Λοβέρδο στη Βουλή και μετά θα αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε (audio)

Η κυβέρνηση διακατέχεται από ιδεοληψίες, θεωρώντας ότι ο φασισμός είναι μόνο μαύρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει το θέμα της ασφάλειας των πολιτών και των Εξαρχείων με ιδεοληψία, ήταν η εκτίμηση του βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει όσα σημεία είναι δυνατόν σε αυτή την συμφωνία, χρησιμοποιώντας το βέτο για την ένταξη της γείτονος στην ΕΕ.

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του κ. Μεϊμαράκη ότι η υποψηφιότητα του πρωθυπουργού για το Νόμπελ Ειρήνης είναι τιμητική για τη χώρα μας, ο κ. Γκιουλέκας σημείωσε ότι ο ίδιος δεν κατανοεί πως μπορεί ο κ. Τσίπρας να είναι υπερήφανος για μια υποψηφιότητα που δίχασε τον λαό του. Δεν θα ήθελα προτάσεις για βραβεία Νόμπελ σε έναν πρωθυπουργό ο οποίος διχάζει τον λαό του, τόνισε.

Σε ό,τι αφορά την άρση της ασυλίας του κ. Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis ο κ. Γκιουλέκας είπε ότι θα περιμένουμε να ακούσουμε τον Ανδρέα Λοβέρδο στη Βουλή και θα αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε για την άρση της ασυλίας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Related posts