Γαλάνης: «Η διοίκηση είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για την ομάδα»

by admin
1 views

 

Ο προπονητής του Αίαντα Ευόσμου μίλησε σε εκπομπή του EOK WebRadio για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του κόντρα στον Έσπερο Λαμίας. 

Ο Αίας Ευόσμου επικράτησε με 83-72 του Εσπέρου Λαμίας, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Elite League και ο προπονητής των νικητών, Δημήτρης Γαλάνης, “φιλοξενήθηκε” σε εκπομπή του EOK WebRadio και ανέλυσε τι σημαίνει ενόψει της συνέχειας για τον Αίαντα αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γαλάνης:

Για τη νίκη επί του Εσπέρου Λαμίας: «Κάθε νίκη και ιδιαίτερα για ομάδα που είχε μόνο 1 νίκη στο ενεργητικό της είναι σημαντική. Είπαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη αυτή, η οποία μάς δίνει τη δυνατότητα, παρ’ ότι έχει “διαβολοβδομάδα”, να δουλέψουμε και να πάρουμε παραπάνω χρόνο προπόνησης για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιωθεί: «Ο Αίας πρέπει να ανεβάσει την προπόνησή του, να βελτιώσει την καθημερινότητά του, ο ένας να παίξει για τον άλλον, να κάνουμε προσαρμογές όπου μπορούμε ώστε να βοηθηθεί και να δυναμώσει το ρόστερ. Αν σε αυτό υπάρχει σύμπνοια, υπομονή και θέληση οι νίκες είναι μπροστά και σε περιμένουν».

Για τη νέα προσθήκη ξένου: «Πιστεύω ότι σήμερα θα είναι στη προπόνηση. Θα μαθευτεί άμεσα, θα τον ανακοινώσει η ομάδα. Η διοίκηση έχει την πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα, αλλά υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες. Παρ’ ότι είχαμε και καλές περιπτώσεις στις οποίες φτάσαμε κοντά, δεν ήρθαν, όμως φτάσαμε σε μια περίπτωση εξίσου πολύ καλή».

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση: «Βήμα-βήμα. Η αγορά και ιδιαίτερα για τις ομάδες Θεσσαλονίκης είναι δύσκολη, και ειδικά για τους Έλληνες παίκτες είναι στενή. Μπορώ να πω, όμως, ότι υπάρχει βούληση απ’ τη διοίκηση να ενισχυθεί η ομάδα».//Γ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ