Βόλος : Νερό μετά τις 6μμ και για λίγες ώρες σε τμήμα της πόλης

by onvolos
11 views

Ενημέρωση προς τους πολίτες έκανε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Μετά τις 6 το απόγευμα θα τρέξει νερό στις βρύσες κάτω από την οδό Γ. Δήμου στον Βόλο.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος είπε:

“Οι συνάνθρωποί μας βιώνουν επί τέσσερις μέρες βιβλική καταστροφή. Αν κάποιος ψάχνει φταίχτες, φταίω εγώ που βρέθηκα σε μέρες που έχει γίνει κατακλυσμός. Σήμερα που μιλάμε δεν είναι ότι συνεχίσει να βρέχει. Βρέχει και στο Πήλιο και κατέκλυσε τα 3 ποτάμια και έφερε τόνους λάσπης μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μέχρι αργά το βράδυ θα έχει δοθεί ρεύμα σε ολόκληρη την πόλη. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το νερό. Οι πηγές στο βουνό Πορταριάς, Μακρινίτσας, Άλλης Μεριάς εξαφανίστηκαν επειδή υποχώρησε το έδαφος και πήρε μαζί και τα αντλιοστάσια. Ευχαριστώ τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Από Γιάννη Δήμου και κάτω θα δώσουμε νερό από γεωτρήσεις. Για 3-4 ώρες, οπότε κάντε χρήση με μέτρο. Μετά τις 22.00 μέχρι το πρωί θα κοπεί γιατί είανι προσωρινό. Όλο το δίκτυο καταστράφηκε. Κάνουμε by pass για να μπορέσουμε να δώσουμε λίγο νερό στον κόσμο. Πρόκειται για καταστροφή. Χρειάζονται μέρες. Να ηρεμήσει ο καιρός και θα δώσουμε λύσεις για να δούμε πως θα αποκατασταθεί το δίκτυο και να γίνει καινούργιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ