Βόλος : Νεκρός από τη πλημμύρα

by onvolos
92 views

Το πρώτο θύμα “θρηνεί” η Μαγνησία από την ακραία κακοκαιρία που σφυροκοπά από τα ξημερώματα όλο τον νομό. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε νεκρός Βολιώτης, στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου στην περιοχή Χρυσοχοίδη. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βγήκε από το σπίτι του και μετέβη δίπλα σε χώρο όπου είχε κάποια ζώα, όμως εξαιτίας της βροχόπτωσης που έπεφτε ασταμάτητα υποχώρησε τοίχος που τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντές, καθώς λόγω της υψηλής στάθμης του νερού δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσει ασθενοφόρο. Ο άνδρας δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός.
Στο μεταξύ νέα έκκληση στους Βολιώτες να μη βγουν από τα σπίτια τους όσο διαρκεί η κακοκαιρία απευθύνει ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έκανε αυτοψία στους χειμάρρους της περιοχής που έχουν υπερχειλίσει.
«Είμαι 11 χρόνια εδώ και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Νερό από όλα τα ποτάμια έχουν μπει στους δρόμους. Σε λίγη ώρα θα ξεχειλίσει ο Κραυσίδωνας και θα πλημμυρίσει η πόλη. Μείνετε στα σπίτια σας να μη θρηνήσουμε θύματα. Θα μπει το νερό στην πόλη. Σε λίγο θα πέσουν και οι γέφυρες. Μείνετε σπίτια σας, σας παρακαλώ» ήταν το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου από τον Κραυσίδωνα όπου βρέθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ