Βόλος : Διακοπές κυκλοφορίας – Έκκληση Μπέου : “μείνετε σπίτια σας”

by onvolos
7 views

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
– Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στα εξής σημεία:
 στην Περιφερειακή οδό Βόλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του κόμβου Φυτόκου έως τον κόμβο Μελισσατίκων,
 στην Εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την διασταύρωσή της με την οδό Σταδίου μέχρι την Αγριά &
 στην οδό Λαρίσης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα από τη διασταύρωση με την οδό Αθηνών ως την οδό Νεαπόλεως.
– Στην Περιφερειακή οδό Βόλου η κίνηση των οχημάτων προς Λάρισα πραγματοποιείται με εκτροπή στον κόμβο Φυτόκου από τις οδούς Φυτόκου – Δοξοπούλου – Ελ. Βενιζέλου – Περιφερειακή οδός Βόλου στο κόμβο Μελισσατίκων.
– Η κίνηση των οχημάτων στις υπόλοιπες περιπτώσεις γίνεται από παρακείμενες οδούς.

Νέα έκκληση στους Βολιώτες να μη βγουν από τα σπίτια τους όσο διαρκεί η κακοκαιρία απευθύνει ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έκανε αυτοψία στους χειμάρρους της περιοχής που έχουν υπερχειλίσει.
«Είμαι 11 χρόνια εδώ και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Νερό από όλα τα ποτάμια έχουν μπει στους δρόμους. Σε λίγη ώρα θα ξεχειλίσει ο Κραυσίδωνας και θα πλημμυρίσει η πόλη. Μείνετε στα σπίτια σας να μη θρηνήσουμε θύματα. Θα μπει το νερό στην πόλη. Σε λίγο θα πέσουν και οι γέφυρες. Μείνετε σπίτια σας, σας παρακαλώ» ήταν το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου από τον Κραυσίδωνα όπου βρέθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ