Βρετανία: Αφιερώματα για τον άδικο χαμό του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

by admin
0 views

Από την ώρα που έγινε γνωστή η ανακάλυψη πτώματος στη Σύμη τα βρετανικά μέσα κάνουν συνεχή αφιερώματα στον Βρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή Dr Michael Mosley.

Ανταπόκριση: Ευδοξία Λυμπέρη

Συνεργάτες του από τα μέσα και από τον επιστημονικό χώρο δηλώνουν την μεγάλη λύπη τους και όλοι τονίζουν τον επαγγελματισμό του και τον απλό τρόπο που είχε να εξηγεί σύνθετα θέματα. Έχει βοηθήσει χιλιάδες κόσμο να υιοθετήσει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κάποιοι τον αποκαλούν «ο ήρωας τους».

Ο συνάδελφος του Φιλ Χάμοντ στάθηκε στην «τεράστια κληρονομιά» που αφήνει ο Μόσλεϊ εξηγώντας επιστημονικά θέματα στο ευρύ κοινό. «Όπως και ο ενθουσιασμός του…. είχε εγκυκλοπαιδικό εγκέφαλο, αντιμετώπιζε κάθε ιστορία», είπε ο Χάμοντ στο Sky News. «Βεβαιωνόταν ότι όλοι οι ερευνητές και οι βοηθοί παραγωγοί στην εκπομπή είχαν επιστημονικό υπόβαθρο», είπε ο ραδιοτηλεοπτικός γιατρός Phil Hammond, στον οποίο ο Μόσλεϊ έδωσε την ευκαιρία για την τηλεόραση. Οι δυο τους παρουσίαζαν την εκπομπή του BBC, Trust Me I Am A Doctor.

Σοκαρισμένοι συνάδελφοι του αλλά και απλός κόσμος δηλώνουν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τη λύπη τους για τον άδικο χαμό του γιατρού Μόσλεϊ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ