Βουγιόσεβιτς για Μίροτιτς: «Τι είπε αυτός που τον απειλούσε; Εγώ θα κρατούσα τον λόγο μου»

by admin
7 views

 

Ο πρώην προπονητής της Παρτίζαν, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για 15 συνολικά χρόνια, μίλησε για την υπόθεση που απασχολεί όλο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς και της Παρτίζαν λίγο μετά την ανακοίνωση του παίκτη πως αποφάσισε να μην αγωνιστεί στη Σέρβικη ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στις απειλές που δήλωσε πως δέχθηκε ο Μαυροβούνιος, ενώ τόνισε πως θα “κρατούσε τον λόγο του”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Τι είπε αυτός που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα τότε είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου (ειρωνικά). Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με πίστη. Βοήθησε την περιοχή με πολλούς τρόπους. Άρχισε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Παρτιζάν, πιθανότατα μη γνωρίζοντας ποια ήταν η κατάσταση εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν».//Μ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ