Ατζούν: «Έμεινε έκπληκτος ο Αλαφούζος, όταν του πρότεινα τον Τερίμ»

by admin
6 views

 

O ιδιοκτήτης της Χαλ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Τουρκίας και μίλησε για τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, αλλά και την συνομιλία που είχε με τον ισχυρό άνδρα του “τριφυλλιού”.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του, ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ, τονίζοντας τη συμβολή που είχε στο να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι φίλος μου. Ήταν πολύ λυπημένος και απελπισμένος. Παρόλου που έκανε μια σοβαρή επένδυση, η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα.

Ενώ μιλούσαμε, με ρώτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή είναι ένας νικητής. Ο πρόεδρος έμεινε έκπληκτος στην αρχή. Μου είπε “μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;”. Του απάντησα, “το πρότζεκτ σου είναι καλό. Στον Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δουλειές”.

Συνέβη όταν όλες οι πλευρές ήταν θετικές. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού τρία λεπτά σύζητησης με τον Φατίχ Τερίμ ήταν αρκετά» ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ