Αποχαιρέτησε ο Ονάνα την Ίντερ και “μετακομίζει” στο Μάντσεστερ!

by admin
7 views

 

“Αντίο” είπε μέσω των social media του ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, που επιβεβαίωσε μάλιστα ότι θα είναι ο επόμενος γκολκίπερ των “κόκκινων διαβόλων”.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένας αποχαιρετισμός θα ήταν τόσο δύσκολος. Πριν από ένα χρόνο έγινα “Νερατζούρι”, πολλοί μου έλεγαν ότι αυτός ο σύλλογος και αυτή η πόλη είχε κάτι ξεχωριστό. Τώρα μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Στις πρώτες μου μέρες ως “Νερατζούρι” συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι μια οικογένεια, ότι το να είσαι Ίντερ είναι ένας τρόπος κατανόησης της ζωής. Ερωτεύτηκα το Σαν Σίρο, και την πόλη. Τώρα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ξεκινήσω ένα νέο ταξίδι στο Μάντσεστερ. Το κάνω με μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά γνωρίζοντας ότι θα μου λείψεις.

Αιώνια ευγνωμοσύνη σε όλους. Κάνετε αυτόν τον σύλλογο σπουδαίο. Ίσως μια μέρα οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις και να σας εμψυχώσω από μακριά. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο σύλλογος παραμένει πάντα και η Ίντερ είναι πάνω από όλα και όλους».//ΓΓ.Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ