18 Ιούλιος, 2019 06:07

Breaking News

Απονομή Βραβείων «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας»

Απονομή Βραβείων «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας»

Για πέμπτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη απονομή των Βραβείων «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας», τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στόχος του θεσμού είναι η επιβράβευση των επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Οι άριστοι της πραγματικής οικονομίας αναδεικνύονται στην επίσημη τελετή απονομής, η οποία στηρίζεται από σημαντικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και αποτυπώνεται σε αναμνηστική πολυτελή έκδοση με τον ίδιο τίτλο.

Στην τελετή θα απονεμηθούν τα βραβεία «Επιχείρηση της Χρονιάς», «Πρωταγωνιστές Κλάδων», «Greek Business Champions», «Ιστορική Επιχείρηση» και «Αριστείο Διεθνούς Έλληνα Επιχειρηματία», καθώς και οι ειδικές διακρίσεις «Turnaround Business», «Ανάπτυξη και Επενδύσεις» και «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια».

Περισσότερες πληροφορίες στο

www.ert.gr

Related posts