Απογοητευμένος ο Πάρκερ για τη φετινή χρονιά

by admin
0 views

Ο 39χρονος προπονητής της Βιλερμπάν, έκανε τον δικό του απολογισμό της χρονιάς και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Ο Τι Τζέι Πάρκερ έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, μετά τον αποκλεισμό της Βιλερμπάν από την Μετροπόλιτανς στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αρχικά, ανέφερε: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι» είπε και πρόσθεσε: «Σαφώς και είμαστε στεναχωρημένοι με τον τρόπο που «έκλεισε» η σεζόν. Ήταν δύσκολη σεζόν για εμάς. Είχαμε πολλά προβλήματα κυρίως με την απουσία του ΝτεΚολό στα playoffs».

Εν συνεχεία, είπε: «Τώρα πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας αυτά. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές τα τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα και ήταν θαυμάσιο που κερδίσαμε τόσους τίτλους. Κάποιες φορές χάνεις, δε γίνεται να είσαι συνέχεια στην κορυφή.  Όμως θέλουμε πάντα να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος της Βιλερμπάν».

Μεταξύ άλλων, ο Πάρκερ μίλησε και για την απουσία του Λοβέρν: «Είχαμε έλλειψη φαντασίας και δημιουργικότητας. Και αυτό είναι ένα κομμάτι που ο Λοβέρν θα μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ. Είναι εξαιρετικός πασέρ» υπογράμμισε και «έκλεισε» τονίζοντας: «Θα ήθελα πολύ να δω που θα έφτανε η ομάδα αν δεν είχαμε τόσα θέματα τραυματισμών».//Τ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ