Ανοιχτή η Αθηνών-Λαμίας μέχρι τις 19:00 – Πού υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο

by admin
4 views

Μοιράσου το άρθρο:

Από τις 13:00 μέχρι και τις 19:00 δόθηκε στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας, όπως αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασίας. Θα κλείσει πάλι στις 19:00 για 24 ώρες.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά το πέρας της σύσκεψης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην κάνουν περιττές κινήσεις, εν μέσω της κακοκαιρίας Μήδεια θυμίζοντας πως υπάρχει το τεράστιο ζήτημα των εμβολιασμών και γίνεται τεράστια προσπάθεια να διευκολυνθούν όλοι.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε το άνοιγμα της εθνικής οδού ώστε να διευκολυνθούν τα φορτηγά τροφοδοσίας, και εάν επιβεβαιωθούν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων, θα ξανακλείσει από τις 19:00 σήμερα έως τις 19:00 της Τρίτης.
«Υπάρχουν τοπικά φαινόμενα που πολλές φορές καθιστούν απαγορευτική ακόμα και την επέμβαση των μηχανημάτων. Αποφασίσαμε να ανοίξει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στη μία η ώρα και μέχρι τις 19.00 θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, κυρίως των φορτηγών, προκειμένου να τροφοδοτηθεί η αγορά και να καλυφθούν οι ανάγκες της βιομηχανίας και της οικονομίας γενικότερα. Στις 19.00 θα ξανακλείσει η Εθνική Οδός γιατί προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα και μέχρι τις 19.00 αύριο το απόγευμα. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση αύριο το πρωί στις 11.00, να δούμε πώς εξελίσσονται τα φαινόμενα διότι οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν με πολύ ακραίο τρόπο, στην Εύβοια, στην Αττική και λίγα νοτιότερο προς την Πελοπόννησο» είπε.
Ο υπουργός ανέφερε ότι αυτή την ώρα προβλήματα παρουσιάζονται κυρίως στα 20 χλμ. από τον Άγιο Στέφανο μέχρι τον Σείριο, επί της Εθνικής Οδού, στα παραδοσιακά σημεία, στο Κάστρο, την Υλίκη και στο Μαρτίνο, αλλά αυτήν τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, είπε ότι αποφασίστηκε να κλείσει οργανωμένα η εθνική οδός διότι: «Είναι προτιμότερο να υπάρχουν μικρές ταλαιπωρίες παρά να έχουμε χιλιάδες εγκλωβισμένους, όπως γινόταν στο παρελθόν, και ανθρώπους η προσπέλαση των οποίων δεν ήταν δυνατή όταν είχαν ανάγκη. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τις διεθνείς πρακτικές που αφορούν στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, πρέπει να τις συνηθίσουμε και εδώ στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή όλος ο μηχανισμός ήταν έξω και εμείς στα κέντρα επιχειρήσεων».
Σε σχέση με τους εμβολιασμούς είπε πως όλα βαίνουν καλώς. «Άνοιξαν τα εμβολιαστικά κέντρα, όλα πηγαίνουν καλά, είναι υψηλότατος ο δείκτης επισκεψιμότητας» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές και κυκλοφοριακό κομφούζιο στην γέφυρα Καλυφτάκη, από ΙΧ και νταλίκες που ήταν καθοδόν όταν ανακοινώθηκε το πρωί η απαγόρευση κυκολοφίας όπου η Αστυνομία σταματούσε τα ΙΧ και τα φορτηγά.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Γ.Α.Δ.Α.
Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων « Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”. 
Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Aπό το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και από το ύψος ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) μέχρι τον κόμβο Αγίου Στεφάνου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30). Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 21:35). Περιφερειακή οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος». Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από τον Κόμβο Μάνδρας προς Βίλια (από ώρα 08:45’) οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου. Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης). Επ. Οδός Καπανδριτίου από Καπανδρίτι προς Βαρνάβα. 
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
 Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων ωφελίμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας οδού περιφέρειας Ροδόπης απο χ/θ 545,6 έως και χ/θ 591,7. Διακοπή κυκλοφορίας: Από Δράνια προς Κάρδαμο Κύμη Από Οργάνη προς Άνω Βυρσίνη Από Νέα Σάντα προς Κέχρο Από Δαρμένη προς Εσοχή. Από Πάτερμα Μύτικα – Μεγαλη Άδα.
 ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α ΣΕΡΡΩΝ 
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α25) Λαγκαδάς-Σέρρες-Προμαχώνας, με κατεύθυνση προς Λαγκαδά από χ/θ 95+500 έως χ/θ 33+000 (ανισόπεδος κόμβος Ριζιανών). 
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού φορτίου άνω των 3,5 τόνων, λόγω χιονόπτωσης και παγετού: Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Χ/Θ 120,8 (Α/Κ ΠΑΝΑΓΙΑΣ) έως την Χ/Θ 181,1 (Α/Κ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ) του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού για τα Ι.Χ.Φ. αυτ-τα. Ε.Ο. Γρεβενών-Τρικάλων, 1ο χλμ. έως 46ο χλμ. Ε.Ο. Γρεβενών-Ιωαννίνων, 1ο χλμ. έως 40ο χλμ. 
Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο, λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), 18ο έως 28ο χλμ. Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων. 
Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Οδικός Άξονας Α2 ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ από Χ/Θ 181,1 Α/Κ Ανατολικής Σιάτιστας έως Χ/Θ 227 Α/Κ Πολυμύλου. Κάθετος Οδικός Άξονας Α29 Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από Χ/Θ 0,0 Α/Κ (Δυτικής Σιάτιστας) έως Χ/Θ 17,5 Α/Κ 02 Αλιάκμονα. Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από 51ο χλμ. (όρια με Π.Ε . Λάρισας). Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων Αυτοκινητόδρομος Α27 (Τμήμα Νίκης-Φλώρινας). Σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο. Επ. Ο. Αμυνταίου-Καστοριάς, 1ο χλμ. έως 25ο χλμ..
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 3,5 τόνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 13.00 ώρα της 13-02-2021 μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων, στα κατωτέρω σημεία:
•Από Χ/Θ (19+000) έως Χ/Θ (90+000) Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης
•Από Χ/Θ (13+200) έως Χ/Θ (70+000) Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας – Ελασσόνας – Κοζάνης.
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από Κυριακή (14-02-2021) και ώρα 16:30΄και μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων στο τμήμα του οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε., από Χ/Θ 322+730 (όρια με Ν. Μαγνησίας) έως τη Χ/Θ 400+265 (όρια με Ν. Πιερίας). 13ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Αμπελώνα – Δελερίων (από την 08.30 ώρα της 12-01-2021, λόγω υπερχείλισης υδάτων ποταμού «Τιταρησίου»). Επαρχιακή Οδός Μεσαγγάλων – Καστρί Λουτρού Δήμου Τεμπών (από την 03.00 ώρα της 15-03-2021, λόγω ύψους του χιονιού).
Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων ΠΑΘΕ ρεύμα προς από τη Χ/Θ 261+280 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Φθιώτιδας) έως τη Χ/Θ 322+730 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Λάρισας). Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Χανίων-Κισσού, από τη διασταύρωση του χ/κ «Αγριόλευκες Πηλίου» μέχρι τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου-Ζαγοράς (κάτω κλάδος) στον Κισσό Μαγνησίας. Χ/Θ 100+000 της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Βόλου (γέφυρα Χολορέματος Αλμυρού) λόγω κατάρρευσης Γέφυρας Χολορέματος (από Σεπτέμβριο 2020) Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Πλατανιά-Κατηγιώργη (θέση Καταβόθρα) του Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω πτώσης δέντρων από 16.00 ώρα της 14-02-2021.
Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από την 22.00 ώρα της 13-02- 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση – παγετός) που επικρατούν στις περιοχές: Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας από το 22ο χλμ έως 75ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας (Γέφυρα Αλεξίου) Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων από το 28ο χλμ. της (κόμβο Μουργκανίου) έως 65ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων (Α/Κ Μαλακασίου) Ε.Ο. Μουργκανίου – Γρεβενών από το 1ο χλμ. (κόμβο Μουργκανίου) έως το 24ο χλμ. Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας Από το 4ο χλμ. (Δ/ση Πύλης – Μεσοχώρας) έως 55ο χλμ. Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από 21:00΄ ώρα της Κυριακής 14/02/2021 μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων, όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κ.λπ.) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο κάτωθι οδικό δικτύο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομέτρησης θέσης μέχρι όρια Νομού μας με Νομό Καρδίτσας (σε όλο το μήκος της). Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), από (Γέφυρα Πηνειού Χ.Θ. 104+000) μέχρι τον Α/Κ Τρικάλων (Χ.Θ. 111+387). Όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά ειδικού τύπου (και καθ΄ υπόδειξη των αστυνομικών – τροχονόμων), στο σύνολο του Επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου ορεινών και ημιορεινών περιοχών (Τ.Κ., Δ.Δ., Δ.Ε.) των Δήμων Μετεώρων και Πύλης και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε-65) από τη Χ.Θ.47,500 έως και την Χ.Θ.104,000 και στον οδικό άξονα της Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου- Καρδίτσας –Τρικάλων, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομετρικής θέσης μέχρι όρια Νομού Τρικάλων (σε όλο το μήκος της). Τ.Κ. Μεσοβουνίου – Αργιθέας Καρδίτσας (ύψος γέφυρας συνοικισμού Ζερβό) (από την 21.00 ώρα της 11-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ποταμού «Λαγκαδιώτη»). Επ. Ο. Μουζακίου – Ανθοχωρίου (από την 17.00 ώρα της 12-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ρέματος).
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., από 56,728 έως 121,250 χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02- 2021). Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από 0 χ/θ έως 11η χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15- 02-2021)Επαρχιακή Οδός Αράχοβας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 14,500 χ/θ έως θέση Κελάρια του Χ.Κ. Παρνασσού (Από ώρα 07:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή Οδός Νεοχωρακίου – Φυλής (Διασταύρωση Οινόης – Μαγούλας έως όρια με Αττική) (Από ώρα 13:00 της 14-02-2021) Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ
Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας , (από δ/ση Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας – έως δ/ση Σχηματάρι) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) Εθνική Οδός Θηβών – Χαλκίδας , (από δ/ση Δροσιάς Ευβοίας – έως δ/ση Ριτσώνας) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) Εθνική Οδός Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16η χ/θ έως 42η χ/θ (Από ώρα 03:00 της 15-02-2021)
Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Εθνική Οδός Λαμίας – Καρπενησίου, από 64,700η έως 72η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021) Εθνική Οδός Καρπενησίου – Αγρινίου, από 72η έως 132η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021) Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021) Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Προυσσού – Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)
Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Γ.Α.Δ.Α.
Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων « Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”. Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Aπό το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και από το ύψος ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) μέχρι τον κόμβο Αγίου Στεφάνου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30). Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 21:35). Περιφερειακή οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος». Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από τον Κόμβο Μάνδρας προς Βίλια.(από ώρα 08:45’) οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου. Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης). Επ. Οδός Καπανδριτίου από Καπανδρίτι προς Βαρνάβα.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων ωφελίμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας οδού περιφέρειας Ροδόπης απο χ/θ 545,6 έως και χ/θ 591,7. Διακοπή κυκλοφορίας: Από Δράνια προς Κάρδαμο Κύμη Από Οργάνη προς Άνω Βυρσίνη Από Νέα Σάντα προς Κέχρο Από Δαρμένη προς Εσοχή. Από Πάτερμα Μύτικα – Μεγαλη Άδα.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α ΣΕΡΡΩΝ
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α25) Λαγκαδάς-Σέρρες-Προμαχώνας, με κατεύθυνση προς Λαγκαδά από χ/θ 95+500 έως χ/θ 33+000 (ανισόπεδος κόμβος Ριζιανών).
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού φορτίου άνω των 3,5 τόνων, λόγω χιονόπτωσης και παγετού: Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Χ/Θ 120,8 (Α/Κ ΠΑΝΑΓΙΑΣ) έως την Χ/Θ 181,1 (Α/Κ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ) του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού για τα Ι.Χ.Φ. αυτ-τα. Ε.Ο. Γρεβενών-Τρικάλων, 1ο χλμ. έως 46ο χλμ. Ε.Ο. Γρεβενών-Ιωαννίνων, 1ο χλμ. έως 40ο χλμ.
Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο, λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), 18ο έως 28ο χλμ. Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.
Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Οδικός Άξονας Α2 ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ από Χ/Θ 181,1 Α/Κ Ανατολικής Σιάτιστας έως Χ/Θ 227 Α/Κ Πολυμύλου. Κάθετος Οδικός Άξονας Α29 Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από Χ/Θ 0,0 Α/Κ (Δυτικής Σιάτιστας) έως Χ/Θ 17,5 Α/Κ 02 Αλιάκμονα. Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από 51ο χλμ. (όρια με Π.Ε . Λάρισας). Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων Αυτοκινητόδρομος Α27 (Τμήμα Νίκης-Φλώρινας). Σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο. Επ. Ο. Αμυνταίου-Καστοριάς, 1ο χλμ. έως 25ο χλμ..
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 3,5 τόνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 13.00 ώρα της 13-02-2021 μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων, στα κατωτέρω σημεία:
•Από Χ/Θ (19+000) έως Χ/Θ (90+000) Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης
•Από Χ/Θ (13+200) έως Χ/Θ (70+000) Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας – Ελασσόνας – Κοζάνης. Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από Κυριακή (14-02-2021) και ώρα 16:30΄και μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων στο τμήμα του οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε., από Χ/Θ 322+730 (όρια με Ν. Μαγνησίας) έως τη Χ/Θ 400+265 (όρια με Ν. Πιερίας). 13ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Αμπελώνα – Δελερίων (από την 08.30 ώρα της 12-01-2021, λόγω υπερχείλισης υδάτων ποταμού «Τιταρησίου»). Επαρχιακή Οδός Μεσαγγάλων – Καστρί Λουτρού Δήμου Τεμπών (από την 03.00 ώρα της 15-03-2021, λόγω ύψους του χιονιού).
Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων ΠΑΘΕ ρεύμα προς από τη Χ/Θ 261+280 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Φθιώτιδας) έως τη Χ/Θ 322+730 (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Λάρισας). Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Χανίων-Κισσού, από τη διασταύρωση του χ/κ «Αγριόλευκες Πηλίου» μέχρι τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου-Ζαγοράς (κάτω κλάδος) στον Κισσό Μαγνησίας. Χ/Θ 100+000 της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Βόλου (γέφυρα Χολορέματος Αλμυρού) λόγω κατάρρευσης Γέφυρας Χολορέματος (από Σεπτέμβριο 2020) Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Πλατανιά-Κατηγιώργη (θέση Καταβόθρα) του Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω πτώσης δέντρων από 16.00 ώρα της 14-02-2021.
Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από την 22.00 ώρα της 13-02- 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση – παγετός) που επικρατούν στις περιοχές: Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας από το 22ο χλμ έως 75ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας (Γέφυρα Αλεξίου) Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων από το 28ο χλμ. της (κόμβο Μουργκανίου) έως 65ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων (Α/Κ Μαλακασίου) Ε.Ο. Μουργκανίου – Γρεβενών από το 1ο χλμ. (κόμβο Μουργκανίου) έως το 24ο χλμ. Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας Από το 4ο χλμ. (Δ/ση Πύλης – Μεσοχώρας) έως 55ο χλμ. Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων από 21:00΄ ώρα της Κυριακής 14/02/2021 μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων, όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κ.λπ.) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο κάτωθι οδικό δικτύο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομέτρησης θέσης μέχρι όρια Νομού μας με Νομό Καρδίτσας (σε όλο το μήκος της). Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), από (Γέφυρα Πηνειού Χ.Θ. 104+000) μέχρι τον Α/Κ Τρικάλων (Χ.Θ. 111+387). Όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά ειδικού τύπου (και καθ΄ υπόδειξη των αστυνομικών – τροχονόμων), στο σύνολο του Επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου ορεινών και ημιορεινών περιοχών (Τ.Κ., Δ.Δ., Δ.Ε.) των Δήμων Μετεώρων και Πύλης και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε-65) από τη Χ.Θ.47,500 έως και την Χ.Θ.104,000 και στον οδικό άξονα της Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου- Καρδίτσας –Τρικάλων, ήτοι από αφετηρία – έναρξη χιλιομετρικής θέσης μέχρι όρια Νομού Τρικάλων (σε όλο το μήκος της). Τ.Κ. Μεσοβουνίου – Αργιθέας Καρδίτσας (ύψος γέφυρας συνοικισμού Ζερβό) (από την 21.00 ώρα της 11-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ποταμού «Λαγκαδιώτη»). Επ. Ο. Μουζακίου – Ανθοχωρίου (από την 17.00 ώρα της 12-01-2021 λόγω υπερχείλισης υδάτων ρέματος).
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., από 56,728 έως 121,250 χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02- 2021). Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από 0 χ/θ έως 11η χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15- 02-2021)Επαρχιακή Οδός Αράχοβας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 14,500 χ/θ έως θέση Κελάρια του Χ.Κ. Παρνασσού (Από ώρα 07:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή Οδός Νεοχωρακίου – Φυλής (Διασταύρωση Οινόης – Μαγούλας έως όρια με Αττική) (Από ώρα 13:00 της 14-02-2021) Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ
Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου – Χαλκίδας , (από δ/ση Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας – έως δ/ση Σχηματάρι) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) Εθνική Οδός Θηβών – Χαλκίδας , (από δ/ση Δροσιάς Ευβοίας – έως δ/ση Ριτσώνας) και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021) Εθνική Οδός Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16η χ/θ έως 42η χ/θ (Από ώρα 03:00 της 15-02-2021)
Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Εθνική Οδός Λαμίας – Καρπενησίου, από 64,700η έως 72η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021) Εθνική Οδός Καρπενησίου – Αγρινίου, από 72η έως 132η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021) Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021) Επαρχιακή Οδός Καρπενησίου – Προυσσού – Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ (Από ώρα 01:05 της 14-02-2021)
Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτ/των μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, λόγω χιονόπτωσης ή/ και παγετού: Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε. , από 121,250 χ/θ έως 242,079 χ/θ στο ρεύμα προς Αθήνα (Από ώρα 16:00 της 14- 02-2021) και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (Από ώρα 17:00 της 14-02-2021) Εθνική Οδός Λαμίας – Καρπενησίου, από 30,000 έως 64,700 χ/θ (Από ώρα 00:45 της 14-02-2021) Παλαιά Εθνική Οδός Λαμίας – Λάρισας, από 26η έως 54η χ/θ (Από ώρα 12:30 της 14-02-2021) και από 4η χ/θ έως 26η χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021) Συνδετήρια οδός Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας (26η χ/θ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας) με τον αυτ/μο Ε65 (34η χ/θ αυτ/μου Ε65) (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021) Αυτ/μος Κεντρικής Ελλάδος Ε65, από 34,000 χ/θ έως 47,500 χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021) Εθνική Οδός Θερμοπυλών – Ιτέας, από 1,000 χ/θ έως 22,600 χ/θ (Από ώρα 18:45 της 14-02-2021) Παλαιά Εθνική Οδός Λαμίας – Λιβαδειάς, από 37,100 χ/θ έως 67,000 χ/θ (Από ώρα 20:20 της 14-02-2021) Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης: Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., από 194.958 (διόδια Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας) έως 121,250 χ/θ και στα δύο ρεύματα (Από ώρα 05:30 της 15-02-2021). Επαρχιακή Οδός Αμφίκλειας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 1η έως 17η χ/θ (Από ώρα 04:40 της 14- 02-2021)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Δ.Α. ΧΙΟΥ
Επαρχιακή οδό Χίου – Αυγωνύμων, από το 8ο χιλ., περιοχή «Αγίου Μάρκου» έως το 14ο χιλ., περιοχή «Προβατά») πραγματοποιείται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Β΄
ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α Αλεξανδρούπολης Λοιπό επαρχιακό δίκτυο Ν. Σαμοθράκης ορεινός όγκος δημου Σουφλίου Επαρχιακή οδός Αισυμης – Λεπτοκαρυας
Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ
Επ. Οδ. Δράμας- Σιδηρονέρου από το 13ο χλμ. έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο)
Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ορεστιάδας
Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
Επαρχιακό Δίκτυο από Δ/ση Καλλυντηρίου – Οργάνη Επ. Ο. Νέας Σάντας-Δερείου από το 1ο χλμ. Σε όλο τον ορεινό όγκο του Ν. Ροδόπης 1ο χλμ. οικισμού Βελκίου μέχρι και τον κόμβο Μέστης Επ. Ο. Βέλκιο-Αετόλοφο-Αετοκορυφή Επ. Ο. Κρωβύλη-Μαρώνειας Επ. Ο. Κρωβύλης-Δυώνης-Στρύμης-Σαλμώνη-Βέννα Παραλιακή οδό Μαρώνειας-Πλατανίτη ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α ΚΙΛΚΙΣ
Επαρχιακή οδός ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ-ΟΜΑΛΟΥ, 4ο χλμ Επαρχιακή οδός ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ-ΛΙΒΑΔΕΙΩΝ, 4Ο χλμ Επαρχιακή οδός ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ-ΚΑΡΠΗΣ, 1ο χλμ Επαρχιακή οδός Πλάγια-Σκρα
Δ.Α ΠΕΛΛΑΣ
Επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου
Δ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ
Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, από 17 χ/θ έως 44 χ/θ (Π.Ε. Λάρισας).
Δ.Α ΣΕΡΡΩΝ
Eπαρχ. Oδός Σερρών-Χρυσοπηγής-Ορεινής του Δήμου Σερρών Επαρχ. Όδος Σερρών-Ελαιώνα- Άνω Βροντούς του Δήμου Σερρών Επαρχιακή οδός Σερρών-Λαϊλιάς (χιονοδρομικό κέντρο) Οδικό Δίκτυο τοπικών κοινοτήτων Καπνόφυτου, Αχλαδοχωρίου, Καρυδοχωρίου του Δήμου Σιντικής.
Δ.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Δασική Οδός Παλαιόχωρας – Ταξιάρχη. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Δασική Οδός Πολυγύρου – Ταξιάρχη (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Από το 49ο έως το 110ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (Κερασιά). (Από μεσημβρινέςαπογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Από το 29,5ο έως το 62ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Επαρχιακή Οδός Βάβδου-Σημάντρων. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Δασική οδός Βραστάμων – Ταξιάρχη. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Δημοτικά διαμερίσματα Ταξιάρχη- Βάβδου – Σανών – Δουπιών – Πολυγύρου -Παλιοκάστρου(Από μεσημβρινέςαπογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Επαρχιακή Οδός Σανών – Δουμπιών (από το 53,5ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού έως τα Δουμπιά). (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Διασταύρωση Βάβδου (45ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου με κατεύθυνση προς Βάβδο) έως την Βάβδο. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Επαρχιακή Οδός Νεοχωρίου – Βαρβάρας (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Επαρχιακή Οδός Αρναίας –Στανού. (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Από το 1Ο έως το 10ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Παλαιοχωρίου – Αγ. Νικολάου. (Από μεσημβρινέςαπογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Από το 39ο έως το 50ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Πολυγύρου-Ιερισσού Χαλκιδικής (θέση «πλατανόρεμα» έως θέση «γύφτισσα»). (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Από το 23ο έως το 45ο χλμ της Επαρχιακής οδού Ρεντίνας-Ουρανούπολης (Από Ολυμπιάδα έως Μετόχι Ι.Μ. Χιλιανδαρίου) (Από μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της 13-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Από το 49ο έως το 53ο χλμ της Επαρχιακής οδού Ρεντίνας-Ουρανούπολης (Από λιμάνι Ιερισσού προς Νέα Ρόδα). (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Επί της Επαρχιακής οδού Μεταμόρφωσης-Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής. (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02- 2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Επαρχιακής οδού Πολυγύρου-Πλανών(Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Δασική οδός Χανιώτη-Σκιώνη (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Περιοχές Καρυών και Δάφνης του Αγίου Όρους (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες) Από το 58ο έως το 63ο χλμ (Από ξενοδοχείο «eagle palace» έως Ουρανούπολη) της Επαρχιακής οδού Ρεντίνας – Ουρανούπολης. (Από πρωινές-μεσημβρινές ώρες της 14-02-2021, λόγω χιονόπτωσης απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες 54ο έως το 85ο χλμ , της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), (από 10:00 ώρα της 15-02-2021 λόγω παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες (κίνηση οχημάτων πλην φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Γρεβενών.
Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς. Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης.
Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σε όλο το Εθνικό – Επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ Σε όλο το Δημοτικό οδικό δίκτυο επαρχίας Ελασσόνας (κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού). Σε όλο το Επαρχιακό οδικό δίκτυο επαρχίας Φαρσάλων (από την 04.30 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Επαρχιακή Οδός Πυργετού – Κρανιάς Τεμπών (από την 18.15 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης) Επαρχιακή Οδός Ανατολής – Μεγαλόβρυσου Αγιάς (από την 18.30 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Επαρχιακή Οδός Σκλήθρου – Καλαμακίου Αγιάς, από Τ.Κ. Ελάφου έως Τ.Κ. Σκλήθρου (από την 18.30 ώρα της 13- 02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Επαρχιακή Οδός Στομίου – Καρίτσας Αγιάς (από την 21.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Επαρχιακή Οδός Κόκκινου Νερού – Αγιοκάμπου (παραλιακή οδός) από Τ.Κ. Βελίκας (θέση Βραχάκι) έως Τ.Κ. Κόκκινου Νερού (από την 20.30 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Επαρχιακή Οδός Δήμητρας – Ανατολής από Τ.Κ. Δήμητρας έως Τ.Κ. Ανατολής (από την 20.30 ώρα της 13-02- 2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Στην Σπηλιά Δήμου Τεμπών (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Από 34ο χλμ. – 70ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης). Από 40ο χλμ. – 63ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας (από την 23.00 ώρα της 13-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης). Επαρχιακή Οδός Αγιοκάμπου -Σκλήθρου: Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης. Επαρχιακή Οδός Αγιάς –Αγιοκάμπου (μέσω Σκήτης) από διασταύρωση Ποταμιάς έως διασταύρωση Αγιοκάμπου: Κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης. Επαρχιακή Οδός Ελάτειας – Συκουρίου Δήμου Τεμπών(κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού). Επαρχιακή Οδός Αγιάς – Μελιβοίας (από 07.15 ώρα της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης). Επαρχιακή Οδός Αγιάς – Μεγαλόβρυσου (από 07.15 ώρα της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης).
Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1Χ/Θ 15+000 Επαρχιακής Οδού Βόλου – Καναλίων-Κεραμιδίου – Βένετου – Καμαρίου (από 00.00 ώρα της 15-02- 2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). Λαύκος (προς Τρίκερι) (από 17.00 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Δέλτα Μηλεών (προς Μηλιές) (από 17.00 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Ανακασιά έως Καράβωμα (από 17.30 ώρα της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Κανάλια έως Κερασιά (από 18.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). 10ο χλμ Επ.Ο. Βόλου Ζαγοράς (από 19:00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω έντονης χιονόπτωσης). Χ/Θ 15+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Ανάβρας (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). Χ/Θ 3+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Κωφών (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). Χ/Θ 5+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Κωκωτών (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). Χ/Θ 12+000 Επαρχιακής Οδού Αλμυρού – Βρύναινας (από 23.00 της 14-02-2021, κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). 1Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 7+350) Επ. Ο. Αγριάς – Δράκειας – Χανίων (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). (Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 16+040) Επ.Ο. Άνω Γατζέας – Αγίου Γεωργίου (από 03:00 της 15-02- 2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). (Κύκλωμα Πηλίου – Κάτω Κλάδος: Χ/Θ 20+550) Επ. Ο. Μηλέων – Βυζίτσα – Πινακάτες – Αγ. Γεώργιος Νηλείας – Αγ. Βλάσιος (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). Επαρχιακή Οδός Βόλου – Αργαλαστής (Κάτω Κλάδος), από Χ/Θ 30+720 “Διασταύρωση Αργαλαστής”, έως Αργαλαστή (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού). Επαρχιακή Οδός Βόλου – Μακρινίτσας (μέσω Κουκουράβας). (από 03:00 της 15-02-2021 κυκλοφορία οχημάτων με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω έντονης χιονόπτωσης και παγετού).
Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. Μετεώρων & A.T. Πύλης η κίνηση των οχημάτων γίνετε με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Επ. Ο. Καρδίτσας-Φράγματος Ν. Πλαστήρα, μέσω Μορφοβουνίου από 10 χ/θ. Επ. Ο. Καρδίτσας-Φράγματος Ν. Πλαστήρα, μέσω Καστανιάς από 14 χ/θ. Επ. Ο. Καρδίτσας-Τσαρδακίου Λίμνης Πλαστήρα από 12 χ/θ. Επ. Ο. Καρδίτσας-Λουτρά Σμοκόβου-Ρεντίνας, από 25 χ/θ. Επ. Ο. Οδός Μουζακίου-Άρτας Επ. Ο. Οδός Μουζακίου-Στεφανιάδας.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α. ΑΡΤΑΣ
Επ. Ο. Άρτας – Καρδίτσας, από θέση Κρανιές μέχρι Πηγές. Άξονας της Επ. Ο. Αστροχώρι προς Μεγαλόχαρη. Ε.Ο. Άρτας –Τρικάλων από τον Άγιο Ιωάννη Αθαμανίου μέχρι και τα όρια δικαιοδοσίας μας. Επ. Ο. Αθαμάνιο –Θεοδώριανα και Αθαμάνιο-Τετράκωμο –Μεσούντα. Επ. Ο. Άρτας – Δαφνωτής από το ύψος του Κορφοβουνίου έως την Δαφνωτή ελαφρά χιονόπτωση χωρίς προβλήματα στην διέλευση των οχημάτων.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων όπου χρειάζεται σε Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Άνω Χώρας: Από το Τ.Κ. Ελατούς και άνω, Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Καρπενησίου: Από το ύψος της Τ.Κ. Πλατάνου – Κλεπάς, – Λιβαδακι Τ.Κ. Αράχωβας, Ψηλός Σταυρός, Επαρχιακή οδό Άνω Χώρας – Κρυονερίων, Επαρχιακή οδό Άνω Χώρας – Κάτω Χώρας, Επαρχιακή οδό Άνω Χώρας – Αμπελακιώτισσας Από Τ.Κ. Κρυονερίων, Τ.Κ. Περδικόβρυσης, Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Ελατοβρυση Από Τ.Κ. Ελατού, Τ.Κ. Γρηγόρι , Τ.Κ. Ελατόβρυσης, Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Γραμμένης Οξιάς:(Μέσω Φωκίδας ) Από, Τ.Κ Καλλονή, Τ.Κ Κυδωνιά Τ.Κ. Λεύκας, Τ.Κ. Γραμμένης Οξιάς, Τ.Κ. Μανδρινής Επαρχιακή οδός Ναυπάκτου – Πλατάνου Από Τ.Κ. Παλαιοπύργου .
Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Επαρχ. Οδού Θέρμου – Προυσού από την τ.κ. Δρυμώνα έως τη θέση «Αγία Παρασκευή» καθώς επίσης και επί της Επαρχ. Οδού Καλλιθέας – Προυσού έως τα όρια του Νομού (θέση Αραποκέφαλα ), λόγω χιονόπτωσης και παγετού , διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Λόγω παγετού , η κυκλοφορία των οχημάτων επί των τμημάτων των Επαρχιακών Οδών : α) Θέρμου – Λευκού – Καλλιθέας, β)Καλλιθέας- Σπαρτιά, γ) Καλλιθέας- Μακριά Λογγά- Στριγανιά, δ)Θέρμου – Δρυμώνα, ε) ΘέρμουΔιασελλακίου- Πλατάνου, στ)Θέρμου- Κόνισκας, ζ) Θέρμου- Αναλήψεως-Γέφυρας Μπανιά, η)Θέρμου- ΑβαρίκουΚόφτρας, γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ
ΕΠ. ΟΔ. Αιγίου – Καλαβρύτων (μέσω φτέρης) απο χ/θ 14,000, στο πυργακι Αιγιαλείας, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 08:30 ωρα της 14-02-2021). Ε.Ο. πούντας – Καλαβρύτων (απο χ/θ 12,000, στον καλυβιτη Αιγιαλείας), κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 09:00 ωρα της 14-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. Καλαβρύτων – πούντας (μεσω Ι.Μ.Μ. σπηλαίου), κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 15:15 ωρα της 14-02-2021). ΕΠ. ΟΔΟ Καλαβρύτων – χιονοδρομικού κέντρου, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 15:15 ωρα της 14-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. καλαβρυτων – κλειτοριας (μέσω λουσων), κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 15:15 ώρα της 14-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. Ακρατας – Ζαρουχλας από το υψος της τ.κ. βαλιμης και άνωθεν, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης και κατά τόπους παγετού (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021). διαδημοτική οδός (που συνδεεει) τ.κ. περιστερας – χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης και κατά τόπους παγετού (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. κλειτοριας – Καλαβρύτων (μεσω πριολιθου), κινηση με αντιολισθητικες αλυσιδες λογω χιονόπτωσης (από 01:30 ώρα της 15-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. Ψωφιδας – Καλαβρύτων (μέσω αυχένα Πριολίθου,) κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 01:30 ωρα της 15-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. Καλαβρύτων – Αιγίου (μέσω φτέρης), κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. Καλαβρύτων – Πατρών (μεσω Χαλανδρίτσας), ,) κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. Αιγειρας – Βελλας από το 9ο χλμ και άνωθεν, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονοπτωσης και κατά τόπους παγετού (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021). ΕΠ. ΟΔ. Αιγειρας – Περιθωριου απο το 13ο χλμ και άνωθεν, κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες λογω χιονόπτωσης και κατά τόπους παγετού (απο 06:30 ωρα της 15-02-2021).
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Παλαιά Εθνική Οδός Θηβών – Λιβαδειάς, από 1η χ/θ έως 20η χ/θ (Από ώρα 04:50 της 15-02-2021) Παλαιά Εθνική Οδός Ελευσίνας – Θηβών, από 30η χ/θ έως 45η χ/θ (Από ώρα 03:40 της 15-02-2021) Επαρχιακή Οδός Λιβαδειάς – Κάστρου, από 22η χ/θ έως 30η χ/θ (Από ώρα 04:20 της 15-02-2021) Επαρχιακή Οδός Χαλκίδος – Θηβών, από 17η χ/θ έως 34η χ/θ (Από ώρα 04:30 της 15-02-2021) Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Θηβαίων (Από ώρα 04:30 της 15-02-2021) Ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο (Από ώρα 09:30 της 14-02-2021)
Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ
Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 72η χ/θ έως 88η χ/θ. Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 16η χ/θ έως 42η χ/θ. Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, 67η χ/θ έως 72η χ/θ. Επ. Ο. Ιστιαίας – Καστανιώτισσας, από 1η χ/θ έως την 9η χ/θ. Επ. Ο. Ωρεών – Ταξιάρχη, από 1η χ/θ έως την 5η χ/θ. Επ. Ο. Μονακαρυάς – Μηλιών, από 1η χ/θ έως την 10η χ/θ. Επ.Ο. Μονακαρυάς – Κρυονερίτη, από 1η χ/θ έως την 10η χ/θ. Επ. Ο. Μονακαρυάς – Κερασιάς, από 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. Επ. Ο. Μονακαρυάς – Μαρούλι, από 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. Επ. Ο. Γουβών – Βασιλικών, από 1η χ/θ έως την 20η χ/θ. Επ. Ο. Γουβών – Παππάδων, από 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. Επ. Ο. Πευκί – Αβγαριάς, 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. Εθνικού οδικού δικτύου Χαλκίδας – Αιδηψού (Αγ. Άννα),72η χ/θ έως την 88η χ/θ. Επ. Ο. Ιστιαίας – Κερασιάς , 16η χ/θ έως την 30η χ/θ. Επ. Ο. Ροβιών –Ι.Μ. Δαυίδ -Δρυμώνα, 9η χ/θ έως την 20η χ/θ. Επ. Ο. Ροβιών – Ιστιαίας, 4η χ/θ έως την 10η χ/θ. Επ. Ο. Ν. Αρτάκης – Κύμης, 25η χ/θ έως την 35η χ/θ (Από Στενή έως Στρόπωνες). Επ. οδός Κεράμιας – Παλαιόβρυσης Αγίας Άννας, από 1η χ/θ έως 6η χ/θ. Επ. Ο. Στροφυλιάς – Αιδηψού, από 3η χ/θ έως 15η χ/θ και 19η χ/θ έως 30η χ/θ. Επαρχιακή οδός Κύμης – Ν. Αρτάκης, από 1η χ/θ έως 27η χ/θ (Από Κύμη για Ν. Αρτάκη μέσω Μετοχίου) (Από ώρα 09:00 της 15-02-2021) Επαρχιακή οδός Κύμης – Ανδρονιανών, από 5η χ/θ έως 10η χ/θ (Από ώρα 09:00 της 15-02-2021) Επαρχιακή οδός Κύμης – Βιτάλου, από 3η χ/θ έως 6η χ/θ (Από ώρα 09:00 της 15-02-2021) Επαρχιακή οδός Μονοδρίου – Αμαρύνθου, από 3η χ/θ έως 15η χ/θ (Από ώρα 09:00 της 15-02-2021)
Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ε. Ο. Καρπενησίου – Αγρινίου, από 1η έως 15η & από 30η έως 58η χ/θ. Ε. Ο. Λαμίας –Καρπενησίου, από 64,700 έως 72η χ/θ Επ. Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς ‘’Βράχος’’ Επ. Ο. Φουρνάς – Καρδίτσας ‘’Ζαχαράκη’’ Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας. Επ. Ο. Προυσού-Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ ‘’Αραποκέφαλα’’ Επ. Ο. Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από 1η έως 15η χ/θ. Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος, από 2η έως 15η χ/θ. Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδακίων, από 3η έως 25η χ/θ. Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας, από 8η έως 12η χ/θ ‘’Ράχη Τυμφρηστού’’. Επ. Ο. Καρπενησίου-Κερασοχωρίου, από 35η έως 38η χ/θ.
Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε. , από 121,250 χ/θ έως 181,000 χ/θ και στα δύο ρεύματα Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 20η έως 64,700 χ/θ (Από ώρα 23:30 της 13-02-2021)
Δ.Α. ΦΩΚΙΔΑΣ Παλαιά Εθνική Οδός Αντιρρίου – Λιδορικίου, από 25η χ/θ έως 42 χ/θ (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή οδός Τειχίου – Περιθιώτισσας (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή οδός Γραβιάς – Καλοσκοπής – Πύρας – Μαυρολιθαρίου – Καστριώτισσας (Από ώρα 10:00 της 14-02- 2021) Επαρχιακή οδός Καλοσκοπής – Πανουργιά – Στρόμης (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή οδός Γραβιάς – Καστελλίων – Οινοχωρίου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή οδός Λιλαίας – Δόκανου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή οδός Πολύδροσου – Άνω Πολύδροσου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (Από ώρα 09:00 της 14- 02-2021) Επαρχιακή οδός Πολύδροσου – Επτάλοφου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού(Από ώρα 10:00 της 14-02- 2021) Επαρχιακή οδός Κροκυλείου – Αρτοτίνας (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021) Επαρχιακή οδός Συκιάς -Μουσουνίτσας – Αθανασίου Διάκου (Από ώρα 10:00 της 14-02-2021)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Π.Ε.Ο. Άργους-Τριπόλεως από το 25ο έως 38ο Χ/Μ
Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Επ. Ο. Κιάτου- Γκούρας από το 10ο Χ/Μ έως Γκούρα. Επ. Ο. Γκούρας- Λυκούρια από το 1ο έως το 18ο Χ/Μ Επ. Ο. Γκούρας- Δερβενίου από 1ο έως το 19ο Χ/Μ Επ. Ο. Γκούρας- Λεβιδίου από 1ο το 20ο Χ/Μ Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων – Ζήρειας από το 17,9ο έως το 35ο Χ/Μ Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυάς από το 1ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα. Επ. Ο. Δερβενίου- Γκούρας από το 5ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα. Επ. Οδού Λυγιάς -Πύργου από το 8ο χλμ και άνω καθώς και των παρακείμενων οδών που οδηγούν σε τοπικά διαμερίσματα.
Δ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ε.Ο. Καλαμάτας-Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου) από το 22ο έως το 40ο Χ/Μ. 
(ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ – ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ – ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ A’ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Επ.Ο. Αρδανίου – Ιτέας, και στα (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Ο δρόμος έχει καταστραφεί από τα νερά.
Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
Λόγω συγκέντρωσης μεγάλου όγκου υδάτων στις Επαρχιακές οδούς Ανθοχωρίου – Βάκου και Καρυδιάς – Κάλχας. Ιρλανδικές διαβάσεις: Άγιας Μαρίνας Ιμέρου, Μεσοχωριού, Γρατινής, Σκαλώματος, Αρριανών (Ποντικόρεμα), Ηφαίστου, Μωσαϊκού, Ιάσιου, Λοφαρίου – Διώνης.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ε.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αποσκέπου), από 13,9ο έως 14ο χλμ, (λόγω καθίζησης-υποχώρησης τμήματος οδοστρώματος-κατάρρευσης πτερυγότοιχου μικρής γέφυρας). ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τ.Κ. Μεσοβουνίου Αργιθέας Καρδίτσας, στο ύψος της γέφυρας του συνοικισμού Ζερβό, (λόγω υπερχείλισης του Λαγκαδιώτη ποταμού). Επ. Ο. Μουζακίου – Ανθοχωρίου, (λόγω υπερχείλισης υδάτων ρέματος).
Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Π.Ε.Ο. Λαμίας – Βόλου 100Η ΑΧ/Θ (γέφυρα Χολορέματος Αλμυρού) λόγω κατάρρευσης Γέφυρας Χολορέματος (από Σεπτέμβριο 2020). Επ.Ο. Πλατανιά-Κατηγιώργη (θέση Καταβόθρα) προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω πτώσης δέντρων.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Επ.Ο. Φιδακίων – Αγίας Βλαχέρνας, στο 35ο χλμ., λόγω κατολίσθησης και εισροής υδάτων – εισόδου φερτών υλικών στο οδόστρωμα.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Καθίζηση οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Ελληνικών – Κάτω Ζευγαρακίου ,και συγκεκριμένα 300 μ. μετά την έξοδο της τοπικής κοινότητας Άνω Κερασόβου προς Ελληνικά. Καθίζηση οδοστρώματος στην Δημοτική Οδό Αγίου Γεωργίου – Ξηρέικων Άνω Κουδουνίου Δήμου Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου που συνδέει τους οικισμούς Ξηρέικα – Άνω Κουδούνι ήτοι στο 3ο χλμ. Ξηρέικα – Άνω Κουδούνι. Επαρχιακή Οδό Ναυπάκτου- Πλατάνου Από το ύψος της Τ.Κ. Πλατάνου – Σύμη στο χωριό Ποκίστα λογω κατολίσθησης. Κυκλοφορία με περιορισμό σε οχήματα άνω των 3,5Τ.
Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Επ.Ο. Καλλιθέας – Προυσού 7ο χλμ, διεκόπη λόγο πτώσης βράχων.
Β’ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Επ.Ο. Ναυπάκτου – Πλατάνου, από το ύψος της Τ.Κ. Πλατάνου – Σύμη στο χωριό Ποκίστα, λόγω κατολίσθησης. Κυκλοφορία με περιορισμό σε οχήματα άνω των 3,5Τ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Π.Ε.Ο. Ρέθυμνου Χανίων, Τ.Κ. Αγ. Ανδρέα, θέση Κάμπανος, (διάβρωση οδοστρώματος). ΠΕΟΡΗ, εντός οικισμού ‘’Σταυρωμένου’’, καθίζηση οδοστρώματος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από ‘’Σταυρωμένο’’ προς Ρέθυμνο.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ
Πτώση βράχων στην Επαρχιακή Οδό Γέρας – Πλωμαρίου (πριν το πέταλο), στην άκρη του οδοστρώματος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλωμάρι. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Π.Υ. Μυτιλήνης. Έχει ενημερωθεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μυτιλήνης. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Η απομάκρυνση των βράχων αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα 15-02-2021.
Γ’ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Κ.ΛΠ.) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ
Απαγόρευση απόπλου Ε/Ο πλοίων:  Θάσου – Κεραμωτής  Πρίνου – Καβάλας
Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
Τριάντα τέσσερις (34) οικισμοί Δήμου Αρριανών, είναι αποκλεισμένοι.www.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

https://www.americanbrandzusa.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.oneidacommunity.org/profile/slot-gacor/profile

https://ar.l2c.info/profile/slot-gacor/profile

https://www.honeymoonbrewery.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.gentryfox.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.mhtheverb.com/profile/slot-gacor/profile

https://ja.ole-stars.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.chateaumeichtry.co/profile/slot-gacor/profile

https://en.laoliusp.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.bluemoundtexas.org/profile/situs-slot-gacor-2022/profile

https://www.spselca.net/profile/slot-gacor/profile

https://www.luxurymealsfromhome.com/profile/situs-slot-gacor/profile

https://www.agecrofthall.org/profile/slot-gacor/profile

https://www.thealligatorsmouth.co.uk/profile/situs-slot-gacor/profile

https://www.vadimbondar.ru/profile/slot-gacor/profile

https://www.hemsleyconservationcentre.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.palaiawinery.com/profile/situs-slot-gacor/profile

https://hu.rbmbeds.co.uk/profile/situs-slot-gacor/profile

https://www.wix-forum-community.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.3dprinthubasia.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.nativepublicmedia.org/profile/sbobet88/profile

https://www.ducoqalane.fr/profile/sbobet88/profile

https://www.mynbest.info/profile/sbobet/profile

https://www.bedwettingandaccidents.com/profile/sbobet88/profile

https://www.belizebirdrescue.com/profile/sbobet88/profile

https://www.thecorecollaborative.com/profile/sbobet88/profile

https://www.paaltheatre.com/profile/sbobet88/profile

https://www.3sonsbrewingco.com/profile/sbobet88/profile

https://www.elite11.com/profile/sbobet88/profile

https://www.custommattressfactory.com/profile/sbobet88/profile

https://www.farmbasededucation.org/profile/slot-gacor/profile

https://www.gchatelain.com/profile/slot-gacor/profile

https://en.moplaypiano.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.mansioninmay.org/profile/slot-gacor/profile

https://ru.yodapeople.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.beaconbookbox.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.edmontonskiclub.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.nwiaa.org/profile/slot-gacor/profile

https://www.bpp.ak.gov.ng/profile/situs-slot-gacor/profile

https://www.wix-blog-community.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.mis.rahul.ac.in/profile/slot-gacor/profile

https://www.chestnutgroup.co.uk/profile/slot-gacor/profile

https://www.claudia-binder.at/profile/slot-gacor/profile

https://www.marketingbox.mx/profile/slot-gacor/profile

https://www.nanotechnologyworld.org/profile/situs-slot-gacor/profile

https://www.espacosilvestre.org.br/profile/slot-gacor/profile

https://www.squirrellsridingschool.co.uk/profile/situs-slot-gacor/profile

https://www.samueldelany.com/profile/slot-gacor/profile

https://www.pyramidvalley.org/profile/slot-gacor/profile

https://www.gamerheadspodcast.com/profile/slot-gacor/profile

https://cynbanews.com/community/profile/slot-gacor-terpercaya-2022/

https://www.masterthenec.com/community/profile/daftar-situs-judi-slot-terbaik-dan-terpercaya-no-1/

https://schedulecar.com/community/profile/slot-gacor-terpercaya/

https://schedulecar.com/community/profile/slot-paling-gacor/

https://cynbanews.com/community/profile/slot-paling-gacor/

https://schedulecar.com/community/profile/bocoran-slot-gacor-hari-ini/

https://cynbanews.com/community/profile/bocoran-slot-gacor-hari-ini/

https://schedulecar.com/community/profile/slot-gacor-terbaru/

https://cynbanews.com/community/profile/slot-gacor-terbaru/

https://www.bauschdental.com/profile/judi-slot-online-jackpot-terbesar-maxwin/profile

https://www.medmotion.org/profile/judi-slot-online-jackpot-terbesar-maxwin/profile

https://www.bauschdental.com/profile/slot-bonus-new-member-100-terpercaya/profile

https://www.medmotion.org/profile/slot-bonus-new-member-100-terpercaya/profile

https://www.bauschdental.com/profile/10-Situs-BO-Slot-Gacor-Gampang-Menang/profile

https://www.medmotion.org/profile/10-Situs-BO-Slot-Gacor-Gampang-Menang/profile

https://www.bauschdental.com/profile/daftar-10-situs-judi-slot-online-gacor-terbaru/profile

https://www.medmotion.org/profile/daftar-10-situs-judi-slot-online-gacor-terbaru/profile